Dermatita seboreica

24-01-2010
george_d
Nu este medic/terapeut
george_d
D- le dr. Mihalache de cativa ani am aceasta problema, am incercat mai multe creme si sampoane, care nu au dat rezultate f bune, ultimul sampon folosit este blu cap...dar fara nici un randament, am luat de asemea anul trecut 6 luni (cate 10 zile /luna) terbisil, vitamina E, vitamina A+D2 cate 20 de zile/luna.am folosit solutie diprosalic pe ranile de pe scalp, ptr fata am folosit si inca folosesc Advantan milk crema.dar rezulate majore nu se vad.
Sunt disperat, nu stiu ce prosduse sa mai folosesc.de cand a venit frigul pielea de pe fata se duce mai mereu si sunt rosu.pe piept sunt mai mereu iritat, de asemena in urechi si dupa urechi mi se fac rani mici si pielea este f aspra...in cap desi sunt tuns fff scurt mi se fac mereu coji si am prurit.Din cand in cand am mai folosit si Dermovate unguent, care pe moment imi facea f bine...dar dupa un timp problemele reapareau.si mai este si problema acest ungunet are pe termen lung reactii adverse.
Va rog sa mi dati un sfat si sa mi recomandati dv. o crema, un sampon., am citit f multe despre aceasta boala si stiu ca este aproape imposibil de vindecat dar am citit ca poate fi ameliorata.
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate!
2 comentarii
0
29-01-2010, ora 14:12
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Din ce localitate sunteti?
0
29-01-2010, ora 21:37
george_d
Nu este medic/terapeut
george_d
Sunt din Pitesti dar momentan sunt plecat din tara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: