Dermatita seboreica de ceva timp, doar intr-o anumita parte a scalpului

Buna seara ! Sufar de dermatita seboreica.In urma cu ceva 2 ani am avut probleme cu matreata defapt erau niste coji.Am mers la dermatolog care mi-a prescris un sampon nizoral si o solutie( nu mai stiu ce era).Am urmat tratamentu care a dat roade.Dupa o perioada am incetat sa mai ma spal cu nizoral si au reaparut acele coji.Am luat din nou nizoral in speranta ca imi vor trece si nu s-a mai intamplat.Ciudat este faptu ca fac doar intr-o anumita parte a scalpului si mai exact pe partea dreapta in rest nu am nimic.Ce sampon as putea folosi ?Astept sugestii/pareri.va multumesc
3 comentarii

o solutie cu rezulate vizibile ( in familia mea) ar fi un sampon cu sulf. Este bun pentru tratarea acneei si a dermatitei seboreice. Noi folosim HARROGATE .Zic sa-l cauti pe net si sa-ti faci o idee.

Si eu folosesc produse Esterel. Pentru mine sunt foarte bune, mai ales ca sunt facute in colaborare cu 3 Universitati Dermatologice din Italia. Produsele reusesc sa o tina sub control. Si mai este important si pretul care este accesibil cam 100 lei.

Buna seara!Prietenul meu sufera de dermatita seboreica.Acum aproximativ doua saptamani au inceput sa-mi apara niste coji la nivelul pielii capului si anumite mancarimi, chiar pete rosii pe fata si scalp.Tin sa mentionez k pana acuma nu am avut un strop de matreata. Este posibil ca boala sa se transmita prin contact sexual?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cojite pe scalp la copil de 5 ani
- 4Mancarimi de cap
- 2mancarimi pe pielea scalpului
- 9Psoriazis al scalpului
- 4Ma mananca foarte tare capul
- 5eruptie la nivelul scalpului
- 5Cosuri pe scalp, chelire locala si mancarimi
- 5uscarea pieli pe cap si decojirea (sampon) va rog a-mi rsp un dermatolog
- 1dermatita seboreica pe scalp si fata
- 3Bubita in mijlocul capului
- 4Dermatita seboreica