dermografism

03-01-2007
moniquemorena
Nu este medic/terapeut
moniquemorena
Am vazut ca multi dintre dvs au probleme cu niste pete rosii care apar pe piele, uneori in relief, si dispar dupa 10-15 min.
Eu am aceeasi problema, dar imi apar sub forma de zgarieturi. Sau mai bine zis imi apreau, fiindca de vreo doi ani nu mi-au mai aparut. Am fost atunci la dermatolog si mi-a pus diagnosticul de dermografism. Am luat hidroxizin pastile destul mde mult timp, din teama de a nu-mi reaparea. Medicul mi-a recomandat sa ma las de fumat ( tb consumat cat mai putin alcool si cofeina, in general tb eliminati excitantii) si mi-a trecut.
Problema mea este ca acum vreau sa-mi fac un implant de silicon si nu stiu daca organismul meu il va accepta. Medicul mi-a zis sa iau in prealabil antihistaminice, dar din pacate am aflat ca Hidroxizinul nu se mai comercializeaza.
Rugamintea mea este daca imi puteti recomanda alt antihistaminic la fel de bun.
Va multumesc.
2 comentarii
0
12-03-2007, ora 00:00
aida
Nu este medic/terapeut
aida
Buna

Claritine se cheama un produs antihistaminic bun.
Kestine este un altul
0
07-02-2008, ora 00:00
simplex
Nu este medic/terapeut
simplex
Se pare ca de aceiasi afectiune am suferit si eu am luat un medicament la recomandarea unui medic numit XYZAL fabricat in USA (substanta activa este levocetirizine dihydrochloride) si mi-a trecut mancarimile si respectiv inflamatiile dupa chiar prima pastila...totusi e preferabil sa intrebi un medic inainte pt ca eu nu am nici o pregatire in domeniu.
Succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: