Descuamarea pielii pe talpi

Ce tratament pot sa urmez pentru descuamarea pielii pe talpi si ce boala sa fie ?
Anterior am avut si pe degete dar am luat unguient cu vitamina A vaselina si mi-a trecut aproape
Dar pe talpi nu stiu
Ce tratament sa urmez si ce boala este sau afectiune ?
Anterior am avut si pe degete dar am luat unguient cu vitamina A vaselina si mi-a trecut aproape
Dar pe talpi nu stiu
Ce tratament sa urmez si ce boala este sau afectiune ?
9 comentarii

Probabil ca este vorba despre o ciuperca. Aplicati Lamisil crema, seara, timp de 14 zile, masand bine pielea.

Multumesc frumos Domnule Doctor Doua intrebari mai am ?
Credeti ca e grav ? imi va trece probabil ca majoritatea pacientiilor sunt ingrijorati si repeta intrebarea asta.
Are ceva daca stau incaltat 8 ore la serviciu ? sa nu mi se descuameze mai rau avand in vedere ca piciorul sta inchis in pantof.
Multumesc Anticipat!
Credeti ca e grav ? imi va trece probabil ca majoritatea pacientiilor sunt ingrijorati si repeta intrebarea asta.
Are ceva daca stau incaltat 8 ore la serviciu ? sa nu mi se descuameze mai rau avand in vedere ca piciorul sta inchis in pantof.
Multumesc Anticipat!

Faptul ca stati incaltat 8 ore pe zi a favorizat aparitia ciupercii, insa nu cred ca puteti merge descult la serviciu !
Boala nu este grava, insa trebuie tratata la timp!
Boala nu este grava, insa trebuie tratata la timp!

Lamisil nu este pentru ciuperci ? Pe mine nu ma mananca doar e descuamanta sau cojita pe talpi si pe maini credeti ca isi va face treaba Lamisil ?intreb pentru ca nu ma jeneaza sau ma ustura pur si simplu se cojeste.

Descuamarea este un semn ca este vorba despre o ciuperca, insa pentru confirmare ar trebui facut un examen micologic.

Buna, am si eu o problema, mi se cojeste pielea din palme si talpi. Care e motivul si ce trebuie sa fac? Va multumesc!

La mine pielea se usuca foarte tare, indiferent cu ce crema ma dau, si am mancarimi puternice, care ma fac sa-mi rup piele de pe picioare
Am fost si la medic, dar pana acum nu s-a rezolvat problema mea
Multumesc
Am fost si la medic, dar pana acum nu s-a rezolvat problema mea
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu pielea
- 11deget amortit de 2 sapt
- 9Picioare scobite
- 5tija 25 cm la picior
- 76Fractura de calcaneu
- 10disconfort in picior
- 4de 2 zile am observat la piciorul stang un cerc rotund de culoare rosie
- 164Disconfort in timpul mersului
- 38Acum 2 zile am calcat stramb cu piciorul stang
- 0evolutie postoperatorie bypass arterial
- 8Deformari ale degetelor de la maini si picioare din nastere
- 10Instabilitatea picioarelor dupa hernie de disc
- 6Fractura fara deplasare pol inferior rotulian + Intindere/ruptura partiala tendon patelar.
- 6acum cativa ani am cazut pe picioare si pentru cateva minute nu am putut sa merg
- 14Durere de picioare
- 10recuperare operatie picior stang la nerv peronier
- 2dureri picioare
- 5Talpa piciorului prea scobita - dureri accentuate
- 21arsuri la picioare in diferite zone
Mai multe informații despre: Descuamarea pielii Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: