desen interstitial peribronhovascular

buna...
sunt foarte ingrijorata in urma unui examen cardio pulmonar la care am primit urmatorul diagnostic
-desen interstitial peribronhovascular accentuat hilobazal bilateral in special in partea dreapta cu aspect congestiv
-discreta ascensionare a hemidiafragmului drept1/3 interna
-cord cu arcul mijlociu stg.proeminent, butonul aortic sters si configuratiede tip mitral
va rog daca imi puteti spune ce inseamna...abia maine am programare la medic si sunt foarte ingrijorata.
va multumesc
sunt foarte ingrijorata in urma unui examen cardio pulmonar la care am primit urmatorul diagnostic
-desen interstitial peribronhovascular accentuat hilobazal bilateral in special in partea dreapta cu aspect congestiv
-discreta ascensionare a hemidiafragmului drept1/3 interna
-cord cu arcul mijlociu stg.proeminent, butonul aortic sters si configuratiede tip mitral
va rog daca imi puteti spune ce inseamna...abia maine am programare la medic si sunt foarte ingrijorata.
va multumesc
1 comentarii

Bună ziua! Poate fi o pneumonie după descriere, dar am nevoie și de alte analize pentru a putea da un diagnostic cert. Care sunt simptomele dumneavoastră? Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 3Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii