desorelle

07-08-2009
andreea29
Nu este medic/terapeut
andreea29
buna.pastilele desorelle difera in concentratie?pana acum am luat karissa si in dreptul fiecarei pastile era specificata fiecare zi a saptamanii si nu ma incurcam in ele.am inceput folia de desorelle cu prima pastila.ar fi trebuit sa incep cu cea marcata cu vineri?(vineri fiiind prima zi de menstruatie)desorelle sunt diferite de karissa (pe care le-am luat t 1 an de zile) am vazut ca difera prin compozitie.ce efecte in plus sau minus pot aduce fata de karissa?
2 comentarii
0
08-08-2009, ora 16:37
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Desi difera putin in conentratia de hormoni [Karissa = gestoden 75 microg + etinilestradiol 20 microg iar Desorelle = desogestrel 150 microg + EE 30 microg ], amandoua fac parte din aceeasi categorie de contraceptive orale combinate, si anume din cele cele cu progestativ de generatia a III-a. Deci diferente intre ele ca efect si reactii adverse nu sunt.Incepe folia normal, de la prima pilula, nu de la cea de vineri.Era bine daca utilizai tot Karissa, concentratia de hormoni este putin diferita.
0
28-09-2015, ora 12:26
victorya1989
Nu este medic/terapeut
victorya1989
Buna ziua.am si eu la fel dilema ca domnisoara/doamna, eu iau desorelle de 1 an, la recomandarea de la planning familial fara analize, in general stiu ca se fac analize pt anticonceptionale, problema e ca m am ingrasat, ma gandesc ca ar fi bine sa schimb cu karissa fiind dupa parerea mea mai slabe in concentratie, as vrea totusi un sfat o indrumare ce sa fac, mentionez ca nu am avut stari de rau sau efecte adevrse de la Desorelle
Va multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul