despre desorelle
Buna ziua!
Am luat 2 ani la rand yasmine, am facut pauza un an si apoi am continuat cu desorelle, din motive financiare.Am auzit ca pot sa-ti afecteze ficatul si vezicula biliara.Daca puteti sa-mi spuneti dupa ca perioada de utilizare apare aceasta afectare si daca poate duce la ciroza sau cancer. In timpul folosirii am simptome de greata.
Va multumesc!
Am luat 2 ani la rand yasmine, am facut pauza un an si apoi am continuat cu desorelle, din motive financiare.Am auzit ca pot sa-ti afecteze ficatul si vezicula biliara.Daca puteti sa-mi spuneti dupa ca perioada de utilizare apare aceasta afectare si daca poate duce la ciroza sau cancer. In timpul folosirii am simptome de greata.
Va multumesc!
2 comentarii
Anual trebuie sa-ti faci probele hepatice.
buna ziua! am o intrebare : iau desorelle de aproape 2 ani si nu am avut nici un fel de probleme, dar in ultima luna am cam luat vreo 10 kg intradevar am mancat mai des fata de cum mancam inainte ( ex: inainte stateam si 2 zile fara sa mananc mai nimic pt ca nu aveam pofta de mancare) dar imi este foarte greu sa slabesc desi am incercat prin alimentatie sanatoasa si sport dar tot nu vad rezultatele. Se poate sa ma fi ingrasat de la desorelle avand in vedere k de cand le iau nu am avut nici o problema de genul ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon