Despre Implant
Buna. Ieri mi-au inserat 4 implanturi partea de sus si peste doua saptamini celelalte 4 partea de jos.
Vreau sa va spun a durat circa 25 min inserarea implanturilor si nu a durut absolut deloc. Ma asteptam sa fie foarte dureros si dificil cu chirurgi, anestezist cum am vazut pe youtube. Dar nu a fost asa ci dr Stomatolog a fost cel care mi-a inserat implanturile ajutat de asistenta medicala.
De abia astept sa ma duc din nou peste doua saptamini pentru celelalte, acum ma duc cu placere si fara frica.
Celor care vor sa-si insereze implanturi sa nu le fie frica e ffffff simplu. Mult Succes.
Vreau sa va spun a durat circa 25 min inserarea implanturilor si nu a durut absolut deloc. Ma asteptam sa fie foarte dureros si dificil cu chirurgi, anestezist cum am vazut pe youtube. Dar nu a fost asa ci dr Stomatolog a fost cel care mi-a inserat implanturile ajutat de asistenta medicala.
De abia astept sa ma duc din nou peste doua saptamini pentru celelalte, acum ma duc cu placere si fara frica.
Celor care vor sa-si insereze implanturi sa nu le fie frica e ffffff simplu. Mult Succes.
1 comentarii
buna seara! vreau sa te intreb daca inainte de implanturi cat timp ai purtat proteza, cat te-a costat operatia, unde ai fost, si cati ani ai?
multumesc, red4croni
multumesc, red4croni
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Amorteala persistenta la jumatate de barbie dupa implant
- 2Acte primite dupa implanturi dentare?Consult post operator?
- 2Umflatura implant dentar
- 2Puroi implant dentar
- 3Implant
- 2Implant dentar cu aditie de os.
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare