Despre Implant

12-06-2009
daniela carmen
Nu este medic/terapeut
daniela carmen
Buna. Ieri mi-au inserat 4 implanturi partea de sus si peste doua saptamini celelalte 4 partea de jos.
Vreau sa va spun a durat circa 25 min inserarea implanturilor si nu a durut absolut deloc. Ma asteptam sa fie foarte dureros si dificil cu chirurgi, anestezist cum am vazut pe youtube. Dar nu a fost asa ci dr Stomatolog a fost cel care mi-a inserat implanturile ajutat de asistenta medicala.
De abia astept sa ma duc din nou peste doua saptamini pentru celelalte, acum ma duc cu placere si fara frica.
Celor care vor sa-si insereze implanturi sa nu le fie frica e ffffff simplu. Mult Succes.
1 comentarii
0
08-09-2009, ora 21:04
red4croni
Nu este medic/terapeut
red4croni
buna seara! vreau sa te intreb daca inainte de implanturi cat timp ai purtat proteza, cat te-a costat operatia, unde ai fost, si cati ani ai?
multumesc, red4croni
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul