despre pneumothorax
Buna seara. am si eu o intrebare va rog daca puteti sa imi rasp. Prietenul meu acum sase luni a avut pneumotorax si se simte bine de atunci adica nu a mai avut prob. Intrebarea este odata ce ai pneumotorax poti sa zbori cu avionul? Va rog sa imi rasp. Va multumesc. Multa sanatate.
1 comentarii
Bună seara! Da, dacă pneumotoraxul s-a remis în totalitate (probabil a făcut o radiografie de control) poate zbura cu avionul. O seară liniștită! Mai jos vă las informații din literatura de specialitate care afirmă că se poate călători cu avionul după 2-3 săptămâni de la drenarea pneumotoraxului.
The Aerospace Medicine Association recommendations currently state that, “Generally, it should be safe to travel by air 2 or 3 weeks after successful drainage of a pneumothorax (or uncomplicated thoracic surgery)” (1)
The Aerospace Medicine Association recommendations currently state that, “Generally, it should be safe to travel by air 2 or 3 weeks after successful drainage of a pneumothorax (or uncomplicated thoracic surgery)” (1)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Interpretare CT, Biopsii și analize medicale
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 1Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace