despre postinor si dupa
buna ziua, am luat postinor dupa un contact sexual neprotejat si dupa cateva zile a aparut si sangerarea.Ce mi se pare mie anormal este faptul ca tine prea mult, am deja 10 zile si nu da semne sa inceteze, este ceva normal?as vrea daca se poate sa imi raspundeti.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Postinor duce in mod frecvent la tulburari de ciclu si sangerari, din cate imi amintesc scrie si in prospect. Normal nu este, dar e o situaţie frecventă. Dacă sângerarea nu se opreşte spontan în următoarele 3 zile, e cazul unei vizite la doctorul dv.
Buna ziua,
Eu am luat postinor la aprox 3-4 ore de la contact datorita unui accident, a 2-a pastila am luat-o la 12 ore, dar nu am avut sangerari si deja e a-6-a zi de cand am luat ultima pastila. ( prietenul meu a ejaculat afara dar destul de aproape de vagin). Mentionez ca am mai folosit aceasta pastila acum cativa ani (cam 3 ani), si dupa cateva zile am avut sangerari. este posibil sa fi ramas???
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Eu am luat postinor la aprox 3-4 ore de la contact datorita unui accident, a 2-a pastila am luat-o la 12 ore, dar nu am avut sangerari si deja e a-6-a zi de cand am luat ultima pastila. ( prietenul meu a ejaculat afara dar destul de aproape de vagin). Mentionez ca am mai folosit aceasta pastila acum cativa ani (cam 3 ani), si dupa cateva zile am avut sangerari. este posibil sa fi ramas???
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon