despre postinor si dupa

22-10-2010
cristinatirea
Nu este medic/terapeut
cristinatirea
buna ziua, am luat postinor dupa un contact sexual neprotejat si dupa cateva zile a aparut si sangerarea.Ce mi se pare mie anormal este faptul ca tine prea mult, am deja 10 zile si nu da semne sa inceteze, este ceva normal?as vrea daca se poate sa imi raspundeti.
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
23-10-2010, ora 09:28
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Postinor duce in mod frecvent la tulburari de ciclu si sangerari, din cate imi amintesc scrie si in prospect. Normal nu este, dar e o situaţie frecventă. Dacă sângerarea nu se opreşte spontan în următoarele 3 zile, e cazul unei vizite la doctorul dv.
0
06-11-2010, ora 07:49
mony333
Nu este medic/terapeut
mony333
Buna ziua,
Eu am luat postinor la aprox 3-4 ore de la contact datorita unui accident, a 2-a pastila am luat-o la 12 ore, dar nu am avut sangerari si deja e a-6-a zi de cand am luat ultima pastila. ( prietenul meu a ejaculat afara dar destul de aproape de vagin). Mentionez ca am mai folosit aceasta pastila acum cativa ani (cam 3 ani), si dupa cateva zile am avut sangerari. este posibil sa fi ramas???
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul