Despre reflux gastroesofagian

23-08-2009
anca.t
Nu este medic/terapeut
anca.t
Buna ziua!Am 23 de ani si am fost diagnosticata cu reflux gastro esofagian.Am inceput cu o senzatie de nod in gat, iar la inghitire ma doare pana la sten si in spate, mi s-a prescris controloc de 20 mg 2 pe zi 2 zile si ibutin de 300 mg seara, le iau de 2 zile dar nu simt vreo ameliorare, iar senzatia asta o am doar cand inghit, pot sa mananc, am pofta de mancare, doar ca seara cand ma intind sa dorm simt cel mai tare, atunci ma doare cel mai rau, asa peste zi nu pot sa zic ca nu suport dar seara cand trebuie sa dorm e insuportabil.Iar chestia asta mi-a aparut peste noapte, m-am trezit cu durerea asta, fara sa am nimic seara, Este normal aceasta durere?O sa scap vreodata de ea, este o senzatie groaznica, parca am inghitit ceva si numai nu scap de senzatia asta.Va rog din suflet daca puteti sa imi dati un sfat, am sa il ascult cu cea mai mare placere, doar sa stiu ca ma fac bine.Multumesc din suflet
3 comentarii
0
23-08-2009, ora 12:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Puteti sa scapati destul de usor de aceasta boala, insa nu cu medicamente, ci numai daca consultati un medic homeopat cu experienta care practica homeopatia clasica (unitara). Este o boala f. usor de vindecat cu ajutorul homeopatiei !
0
01-11-2009, ora 16:44
gabryelatudor
Nu este medic/terapeut
gabryelatudor
buna anca aceleasi simptome le am si eu ma doare in partea dr. si cand inghit asa nu foarte rau si eu am helicobacter pylori dar am aceleasi siptome ca al tale dar eu cand ma odihnesc imi trece.vroiam sa te intreb le mai ai si dupa ce ai luat acest tratament?
0
01-11-2009, ora 17:39
anca.t
Nu este medic/terapeut
anca.t
Buna.uite am facut un tratamentul timp de 6 saptamani, acum ma simt ca si noua, am impresia ca ibutin-ul m-a ajutat foarte mult, m-am simtit foarte bine dupa el, dar dupa cam 3 4 saptamani de tratament, m-am simtit groaznic, crdeeam ca nu imi va mai trece niciodata, acum sunt f bine, pot sa mananc orice, am baut si foarte mult lapte, simteam ca dupa lapte sunt un pic mai bine, tu iei ceva medicamente?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Medicamentele antiacide asociate cu risc crescut de deces
  • Efectele adverse ale medicației anti-acide la sugari
  • Medicamentele împotriva acidității gastrice pot favoriza apariția bolilor hepatice
  • Alimente care pot provoca reflux și probleme digestive
  • Refluxul gastric în timpul somnului - cauze, tratament și recomandări
  • Tratament pentru reflux gastroesofagian - medicamente și remedii
  • Arsurile gastrice - cauze, tratament, dietă, remedii și sfaturi
  •