despre rigevidon
buna ziua
Am 26 de ani, am nacsut in martie 2010 o fetita si am alaptat-o pana in mai 201: in acest timp am luat cerazette 6 luni si apoi cand mi-a venit menstruatia mi-a zis med sa iau rigevidon; am luat din iulie anul trecut. Nu am avut nici o problema de la ele, le-am luat in fiecare zi la 9 seara, dar m-am ingrsat cam 8 kg. Nu mananc mai mult, din contra, fac 1 0ra -o ora jumate pe bicicleta eliptica, nu mananc dupa 6 seara si tot sunt imensa. Nu stiu sigur daca e de la antic dar mergand prin eliminare cred ca asta ar fi problema. Nu se poate lua cerazette cahiar dac nu alaptez? Ca in perioada in care le-am luat a fost ok nu m-am ingrast deloc, ba chiar am slabit. As dori un raspuns. Multunmesc!
Am 26 de ani, am nacsut in martie 2010 o fetita si am alaptat-o pana in mai 201: in acest timp am luat cerazette 6 luni si apoi cand mi-a venit menstruatia mi-a zis med sa iau rigevidon; am luat din iulie anul trecut. Nu am avut nici o problema de la ele, le-am luat in fiecare zi la 9 seara, dar m-am ingrsat cam 8 kg. Nu mananc mai mult, din contra, fac 1 0ra -o ora jumate pe bicicleta eliptica, nu mananc dupa 6 seara si tot sunt imensa. Nu stiu sigur daca e de la antic dar mergand prin eliminare cred ca asta ar fi problema. Nu se poate lua cerazette cahiar dac nu alaptez? Ca in perioada in care le-am luat a fost ok nu m-am ingrast deloc, ba chiar am slabit. As dori un raspuns. Multunmesc!
3 comentarii
De obicei anticonceptionalele iti dau pofta de mancare si te ingrasi pentru ca mananci mai mult, nu pentru ca iei acele pilule. Dupa nastere probabil metabolismul tau s-a modificat, iar bicicleta nu te va face niciodata sa slabesti, bicicleta este un exercitiu pentru inima in general, nu de slabit. Pentru a slabi trebuie sa faci cu totul alt tip de exercitii, sarituri, alergat, etc, sa reduci drastic consumul de carbohidrati si sa maresti consumul de proteine. Numai asa vei slabi. Pilulele nu te ingrasa, ci doar iti dau pofta de mancare. Asa mi s-a zis mie medicul, eu am luat de-a lungul timpului tot felul de anticonceptionale si nu m-am ingrasat niciodata de la niciun tip.
Puteti sa luati cerazette, chiar daca nu alaptati. Dar, trebuie sa aveti in vedere ca la cerazette nu va bucurati de toleranta de 12 ore de la alte anticonceptionale, ci doar de 2 ore. Adica, pentru a fi protejata, trebuie sa le luati "la fix".
Multumesc de raspuns, Domnule Doctor. O sa le iau la ora fixa, ca si pana acum(am mememto pe telefom) ca sa nu uit niciodata. O zi buna!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon