despre sarcina

22-10-2009
george adrian
Nu este medic/terapeut
george adrian
buna ziua..am si eu o problema..dak prietenei mele nu ia aparut mensturatia timp de 2 luni si am facut 3 teste de sarcina toate negative, iar dupa toate astea, acu 5 zile ia aparut menstruatia dar mai inchis la culoare la inceput apoi normala si a durat 4 zile poate fi vorba de o sarcina ?precizez ca nu a a avut loc ejacularea si nici penetrarea pentru ca o durea foarte tare.ea nu vea ciclul regulat si cu 3 luni inainte de a nu mai aparea a inceput sa aiba intarzieri intre 5 si 10 zile..va multumesc tare mult si astept un raspuns
6 comentarii
0
23-10-2009, ora 07:50
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu este insarcinata.Se impune o ecografie pelvina. Sa mearga neaparat la ginecolog pentru a elucida cauza dereglarilor menstruale.
0
23-10-2009, ora 13:03
george adrian
Nu este medic/terapeut
george adrian
va multumesc tare mult doamna doctor...dar ink o intrebare...se exclude si posibila sarcina din cauza lichidului seminal sau lichid spermatic?nu stiu exact cum se numeste..si de asta mie teama sa nu fi ajuns acel lichid pe unde nu trebe.ma mai auzit la multe persoane ca se tem de asa cva...va multumesc inca odata pentru raspuns...
0
23-10-2009, ora 15:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Posibilitatea de a ramane insarcinata datorita contactului temporar cu acel lichid seminal preejaculator este f.f. rara, atat de rara incat eu, in 20 de ani de practica nu-mi amintesc sa-mi fi povestit vreo pacienta ca a ramas insarcinata in acest mod.Deci stai linistit si linisteste-o si pe ea caci nu-i insarcinata, dar totusi dereglarile de ciclu pe care le are sunt un motiv serios de prezentare la ginecolog.Numai bine!
0
23-11-2010, ora 18:59
maryna22
Nu este medic/terapeut
maryna22
Buna ziua tuturor, am o mica intrebare sunt casatorita, am o fetita de 1.6 luni dar am o mica nelamurite. Ciclul mi sa inceput pe data de 12, dragoste am facut neprotejat pe 19, exista riscul de a ramine insarcinata? Va rog sa ma lamuriti. Va multumesc
0
23-11-2010, ora 19:01
maryna22
Nu este medic/terapeut
maryna22
Va rog sami raspundeti
0
11-04-2011, ora 15:30
nokef
Nu este medic/terapeut
nokef
Deci acel lichid seminal dinaintea ejaculari nu contine spermatozoizi? eu si prietena mea ne-am "jucat" la un moment dat a vrut sa o facem (ea este virgina) am incercat sa penetrez dar fara succes am retras penisu si cred ca aveam acel "lichid seminal". si am mai incercat o data penetrarea (tot fara succes) cred ca a intrat 2 centimetri.. este posibil sa ramana insarcinata? astept raspuns. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici