despre sarcina si menstruatie

27-11-2009
george_c
Nu este medic/terapeut
george_c
buna seara...am si eu o serie de intrebari si nelamuriri si vas fi tare recunoscator dak ma-ti ajuta cu niste raspunsuri...prima intrebare ar fi:daca din luna iulie prietena mea nu a avut menstruatie iar in octombrie a aparut menstruatia intai mai inchis la culoare apoi normala iar acum in 8 noiembrie a avut iar menstra la fel inchis la culoare apoi normala si a durat 6 zile se poate pune problema unei sarcini, si totusi la aproape 5 luni ar fi vizibila sarcina nu? iar a 2a intrebare ar fi:dak in data de 29 octombrie am avut relatii sexuale fara ejaculare si prezervativul sa spar exista sansa sa fi ajuns lichid seminal si sa ramana insarcinata iar menstruatia din 8 noiembrie cu durata de 6 zile sa fie acea menstruatie falsa? mentionez ca menstruatia a aparut in data de 8 a avut dureri doar dupa ce a aparut menstra inainte lipsind acele dureri premenstruale iar ca si cantitate a fost destul de mare..va multumesc tare mult iar tuturor doctorilor care raspund pe acest site le multumesc deoarece sunteti niste oameni de nota 10 si cu pasiune in meseria pe care o practicati..tot respectu pentru dumneavoastra..
1 comentarii
0
30-11-2009, ora 17:46
iuli20
Nu este medic/terapeut
iuli20
pot sa te ajut eu.desigur ca sarcina la 5 luni e vizibila.iar ca nu a avut menstruatie asta e o dereglare a menstruatie.de sarcina nu va faceti griji.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici