Despre tetine

04-02-2010
anca1508
Nu este medic/terapeut
anca1508
Sunt insarcinata si am inceput cumparaturile pentru bebe.La capitolul biberon, in afara de faptul ca voi lua de sticla, la tetina nu stiu ce sa aleg intre latex, silicon si cauciuc. Am inteles ca latexul e cel mai moale, insa se distruge repede...cauciucul e destul de tare si, in caz ca pot sa si alaptez risc ca bebe sa ma raneasca...iar siliconul e intre ele.As vrea, tinand cont ca e un forum medical, sa aflu niste pareri avizate.Va multumesc si sanatate la toata lumea.
4 comentarii
0
04-02-2010, ora 12:28
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
nu stiu cat de avizata e parerea mea, dar fiind mamica cu acte in regula, poate te ajuta parerea mea:

si eu ca si tine, am cumparat inainte de a naste o suzeta super smechera si super scumpa, tot asa, in urma unor sfaturi medicale avizate si... surpriza!! bebe o scuipa cu eleganta si tipa cat il tineau plamanii... intr-o doara am mai incercat si cu una de latex, f ieftina... de la primii pasi pe care a acceptat-o cu placere:)

prin urmare, sugestia mea e sa iei 2-3 diferite si in functie de ce vrea bebe, reaprovizionezi stocul.n- o sa-ti vina greu sa crezi dar au personalitate inca de mici:))

sarcina usoara iti doresc!
0
04-02-2010, ora 13:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Latexul este singurul natural !!!! (daca nu are adictivi !) restul de biberoane trebuie evitate pe cat posibil
0
04-02-2010, ora 13:14
anca1508
Nu este medic/terapeut
anca1508
Sigur, orice raspuns e binevenit.si va multumesc pentru ele.

Verticala, tu cred ca te referi la suzeta.eu aveam dileme legate de tetina biberonului, ca acela va fi primul achizitionat.legat de povestea cu bebele tau, mama mea imi povesteste cum scuipam si eu suzeta, mai exact bagam un deget in inelusul acela si o aruncam cat colo, iar sora mea statea la "prindere"...abia astepta sa o arunc eu ca sa o ia ea...si am preferat mereu degetul, nu am acceptat nici o suzeta...asta asa, off topic :) sanatate si tie si bebelusului tau!

Scarface : multumesc...cam asa cred si eu...poate avea aditivi o tetina??
0
04-02-2010, ora 14:48
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu cred ca exista ceva fara aditivi...decat de la anunmite firme specializate pe produse ecologice insa des nici macar de la ele, caci totul este sub controlul industriei chimice si multi nici nu stiu ce este daunator sau nu. Dar dintre doua rele trebuie ales cel mai putin rau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: