despre vagin
buna!am intretinut relatii sexuale.ultimul contact a fost acuma vreo 2 saptamani..din ce cauza mia ramas vaginu deschis... asa o sa ramana tot timpu.?va multumesc
3 comentarii
helllow fata!nu mai esti virgina
himenu e perforat din aceasta cauza el ramane deschis chiar daca nu mai intretii relatii sexuale.e normal nu te speria.nu ai vreo boala.in timp mai indelungat o sa se inchida de tot daca nu mai intretii relatii sexuale.o sa fii virgina a 2 a oara.tare nu.:P dar daca esti elastica trebe sa ai grija dupa ce faci o pauza cand intretii relatii sexuale pentru ca ar putea fi dureros.
himenu e perforat din aceasta cauza el ramane deschis chiar daca nu mai intretii relatii sexuale.e normal nu te speria.nu ai vreo boala.in timp mai indelungat o sa se inchida de tot daca nu mai intretii relatii sexuale.o sa fii virgina a 2 a oara.tare nu.:P dar daca esti elastica trebe sa ai grija dupa ce faci o pauza cand intretii relatii sexuale pentru ca ar putea fi dureros.
se vede asa deschis nu stiu cum sati explic.ca si cum ar fi dilatat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ce s-a intamplat in vaginul meu?
- 4usturimi vaginale
- 7am un vagin prea larg?
- 6mi sa rupt himenul sau nu?
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 7Umflatura intre vagin si piciorul drept
- 15Mancarimi puternice!
- 6arsuri | iritatii vaginale! va rog raspuns urgent...
- 6secretie vaginala
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 4vaginul prietenei mele
- 9e posibil sa nu mai fiu virgina? :|:(
- 13URGENT! Problema mare in timpul actului sexual
- 8Am introdus degetele in vaginul unei fete de la masaj erotic-pot contacta HIV?
- 4Vagin prea umed.
- 2vagin uscat
- 0Pata galbuie interior vagin
- 3Vagin prea stramt
- 1Anomalie vagin
Mai multe informații despre: Vaginul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: