Despre virginitate

Buna. Am si eu nevoie de umpic de ajutor. Am incercat sa ma documentez singur despre pierderea virginitatii la baiaeti si peste tot unde m-am uitat nu am vazut decat detalii despre pierderea virginitatii la fete, si prea putin despre virginitatea la baieti. Puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti cam tot ce e de stiut de la A la Z. Multumesc anticipat.
4 comentarii

Daca nu vrei sa te casatoresti cu fata respectiva, poate vrea altul, care va veni dupa tine sa o gaseasca virgina.
Intai iti recomand sa ai un serviciu, sa iti faci un camin, o sotie si lucrurile vor veni de la sine.
Pasarea isi face mai intai cuib.
Intai iti recomand sa ai un serviciu, sa iti faci un camin, o sotie si lucrurile vor veni de la sine.
Pasarea isi face mai intai cuib.

de ce ai scris tu mai sus clara_p sunt constient. am servici am unde sa stau, iar de casatorit sunt umpic prea tanar. dar tot nu ma ajuta cu nimic raspunsul tau. multumesc oricum.

despre virginitatea la barbati nu se poate scrie prea multe, nu curge sange, nu te doare.e 100% placere...e necesar sa folosesti prezervativul ca nu iei vreo boala sau sa nu lasi fata insarcinata

Se poate sa ramana insarcinata, la dizvirginare?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu stiu ce se intampla
- 2miros urat vagin si forma sanilor
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 7Virgina sau nu?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3prea mult sex, oare?
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 3Incercari de contact sexual
- 6Despre prietena mea virgina :)
- 6dezvirginarea cu ob uri..help
- 4virginitatea
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 10Detalii metode de contraceptie.
- 4Al 2-lea act sexual !
- 2Dezvirginare imposibila
- 1Mai sunt virgina?
- 6Buna ziua va rog sa ma ajutati!! Frenul sublingual
- 11Virgina insarcinata?
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: