Despre virginitate
Buna. Am si eu nevoie de umpic de ajutor. Am incercat sa ma documentez singur despre pierderea virginitatii la baiaeti si peste tot unde m-am uitat nu am vazut decat detalii despre pierderea virginitatii la fete, si prea putin despre virginitatea la baieti. Puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti cam tot ce e de stiut de la A la Z. Multumesc anticipat.
4 comentarii
Daca nu vrei sa te casatoresti cu fata respectiva, poate vrea altul, care va veni dupa tine sa o gaseasca virgina.
Intai iti recomand sa ai un serviciu, sa iti faci un camin, o sotie si lucrurile vor veni de la sine.
Pasarea isi face mai intai cuib.
Intai iti recomand sa ai un serviciu, sa iti faci un camin, o sotie si lucrurile vor veni de la sine.
Pasarea isi face mai intai cuib.
de ce ai scris tu mai sus clara_p sunt constient. am servici am unde sa stau, iar de casatorit sunt umpic prea tanar. dar tot nu ma ajuta cu nimic raspunsul tau. multumesc oricum.
despre virginitatea la barbati nu se poate scrie prea multe, nu curge sange, nu te doare.e 100% placere...e necesar sa folosesti prezervativul ca nu iei vreo boala sau sa nu lasi fata insarcinata
Se poate sa ramana insarcinata, la dizvirginare?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 32 virgini.
- 3sex neprotejat la adolescenti
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 10cum as putea sa imi dau seama daca un baiat e virgin sau nu?
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 8nu am simtit nimic!
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 10Care este varsta potrivita pentru a-ti incepe viata sexuala?
- 1sex la 16 ani?
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 2mai sunt virgina?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 4Primul contact sexual..
- 1sex neprotejat pentru prima data in a 28-a zi, chiar daca menstruatia nu aparuse..
- 2Buna ziua, dupa parerea dumneavoastra credeti ca mai sunt virgina?
- 2Sex inainte de a-ti veni ciclul vreodata
- 0Virginitate la 40 de ani
- 0Mai sunt virgina?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: