Discuții despre tiroidita

7 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
2 mesaje
1199 vizite
Tiroidita autoimuna
Autor: bianca.mih
Ultimul răspuns: 22-08-2018 12:56, postat de Catalina 92

Am 19 ani si mi-am facut analizele la tiroida, valorile sunt normale doar o calciul seric este scazut (4.1), iar la diagnostic scrie tiroidita autoimuna. Se poate sa o am sau a fost o greseala?

0 mesaje
1545 vizite
Tiroidita cronica autoimuna
Autor: SIMONASTELI
Postat la data: 12-02-2018

BUNA ZIUA. De curand am facut niste analize printre care si cele de tiroida.Au iesit normale t3 t4 tsh si anti tiroglobulina iar anti tpo era 35, 68[ normal mai mic de 34 ]. Am fost la endocrinolog si mi-a zis ca nu am nevoie de tratament dar ca am...

2 mesaje
2152 vizite
Hipertensiune
Autor: Ancuta29
Ultimul răspuns: 25-01-2018 11:06, postat de Promediq

Bună ziua! De un an de zile (de când am intrat în menopauză) am observat că îmi tot crește tensiunea, de vreo 6 luni nu mai scădea sub 14/8. In luna iulie mi-am făcut analize și am fost la un medic endocrinolog care m-a diagnosticat cu titoidită autoimună și am...

0 mesaje
1314 vizite
Tiroidita? Analize bune
Autor: gramona
Postat la data: 25-05-2016

Am tiroidida marita cu urmatoarele analize care au iesit bine FT4 = 0.95 (intervalul e intre 0.8 si 1.9 ng/dl) TSH= 1.15 (intervalul e intre 0.4 si 4 ulU/ml ) Diagnosticul pus de medicul endocrinoloe este de tiroidita.Citez: LTD- 19/34.6/13.6 mm structura pre. microgranulara inoecogena(?). Prezinta posterior 3 micronoduli hipoecogeni de 4.8/3.7mm si un...

1 mesaje
1537 vizite
tiroidita subacuta in remisie
Autor: magdal3na
Ultimul răspuns: 06-02-2016 04:41, postat de dr Petre Muresan

buna ziua am facut tratament pentru o tiroidita subacuta mai iau o jumatate de pastila de tyrozol dimineata insa am repetat analizele tsh-0.006 si vsh-25 precizez ca am o raceala mai usoara imi puteti spune de ce miau iesit prost analizele, multumesc

3 mesaje
6577 vizite
am tiroidita autoimuna cu urmatoarele rezultate
Autor: pirina
Ultimul răspuns: 13-02-2011 15:57, postat de lucia TM

am tiroidita autoimuna avind urmatoarele rezultate? anty tg 531(max 325) anti tpo 11.81 (max 50) prolactina 16.18 (2.39-25.15) tsh 2.69(0.39-3.45) t4 free 1.2190.8-2) va rog sa-mi spune-ti ce inseamna anti-thyroglobulina cu valoare mult mai mare peste limita? valoarea ei este 531 ui/ml in timp ce normal valoarea maxima nu trebuie sa...

3 mesaje
4607 vizite
tiroidita autoimuna
Autor: Dannya06
Ultimul răspuns: 07-07-2009 22:44, postat de grumpy

Buna ziua, Mi-am facut de curand un set de analize (la recomandarea medicului, bineinteles) si au rezultat urmatoarele: TSH = 1.2; FT4=21.4 si ATPO=212.6. La ecografie mi-a iesit o discreta grupa nodulara (5 noduli f mici). Medicul endocrinolog mi-a spus ca este o tiroidita autoimuna si mi-a recomandat tratament cu...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.