destul de urgent!!!
Am o problema! Am avut contact sexual neprotejat cand eram in ziua a 7a a menstruatiei(ultima) iar el nu a ejaculat inauntru, DAR atunci cand mai avea foarte putin pana sa ii vina m-am ridicat si dintr-o data i-a"trecut".Exista riscul sa fi "iesit" cateva picaturi fara sa simta si din acest motiv sa nu mai simta ca ar ejacula?Ce-mi recomandati?Sa iau sau nu pastila de a 2-a zi?ca mai am la dispozitie 2 zile. Astept un raspuns cat mai repede!Multumesc!
2 comentarii
Buna!
Parerea mea este sa nu iei pilula de a 2 a zi, caci nu este cazul. In ziua a 7a nu te afli in perioada fertila si teoretic nu ai cum sa ramai insarcinata. Citeste un pic pe google despre perioada fertila si sigur te vei linisti.
Toate cele bune iti doresc!
Parerea mea este sa nu iei pilula de a 2 a zi, caci nu este cazul. In ziua a 7a nu te afli in perioada fertila si teoretic nu ai cum sa ramai insarcinata. Citeste un pic pe google despre perioada fertila si sigur te vei linisti.
Toate cele bune iti doresc!
Am citit dar problema este ca am o menstruatie dereglata..Multumesc frumos!Mai am un pic de timp de gandire.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act