DESYREL

04-11-2010
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Pot lua desyrel pentru anxietate ???Am citit despre el si mi se pare ca-m multe efecte secundare.Eu iau xanax.Ma simt bine cu el dar am auzit de acest medicament.Este bun sa iau???va multumesc.
4 comentarii
0
06-11-2010, ora 17:20
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca tu te simti bine cu Xanax de ce vrei sa iei Desyrel ? doar faptul ca ai auzit de el nu-i un motiv sa lasi ce-ti face bine.
0
06-11-2010, ora 17:35
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
In disperarea mea de a ma pune pe picioare.Imi doresc atat de mult sa merg intr-un magazin singura sa nu imi mai fie frica de panica de anxietate.credeti ca din anxietate se poate murii??
0
07-11-2010, ora 10:25
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ce tot spui!!!!!!!!Cum sa se moara din anxietate ?.vezi, te panichezi si te blochezi pentru ca exagerezi.si stii de ce exagerezi in ceea ce te priveste ? pentru ca ai nevoie sa comunici, sa socializezi, nu are cine sa te asculte, dar daca vei incerca mai mereu sa gandesti pozitiv, indiferent de cat de greu iti este, vei observa ca vei atrage persoane care sa te sprijine si treptat problemele se vor rezolva si te vei simti mai bine. Foloseste cat mai putine medicamente, forta de a te vindeca sta in tine, nu in chimicale.
0
07-11-2010, ora 10:40
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Aveti dreptate doamna doctor.Sunt singura si nu am prieteni sau sot, copii, un sprijin si probabil faptul ca gandesc negativ.in loc sa fac ceva pentru viata mea si cu viata mea.o sa incerc sa va ascult sfaturile pentruca am gasit pe net oameni ca dv care se implica cu tot sufletul sa-i ajute pe ce-i ca mine.si orice sfat pe care mi la-ti dat o sa-l pun in APLICARE.Si sper sa va dau vesti bune.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul