detalii implant
am un dinte din fatza sus cu probleme. acesta a avut o carie pe mijloc sub forma unei dungi care ajungea pana in spatele acestuia...Am fost la dentist..Mi-a pilit dintele la jumatate si mi-a pus coroana...caria insa ink mai exista.Acum simt o durere...dupa mine o foarte buna varianta mi se pare un implant... as dori daca se poate detalii referitoare la preturi si mai ales referitoare la procedura(cat dureaza, daca este dureroasa, etc).Eu as vrea sa ii albesc si cred ca trebuie albiti inainte(stiu ca albirea nu merge si pentru implant).Daca as vrea dintii sa fie albi albi (chiar daca trebuie insistat) va fi o problema cu implantul?Se va putea face rost de o culoare f deschisa?.I-am mai albit si nu am obtinut culoarea dorita.Mi-ati putea spune preturile pentru o albire foarte eficienta?Ma multumesc anticipat pentru raspuns
1 comentarii
Buna ziua! Procedura consta intr-adevar in albire pentru prima data, deoarece doar dintii se albesc nu si plombele(obturatiile) sau coroanele.
Apoi ar fi de vazut ce anume si cum doare, de ce doare dintele cu coroana pe el.In cazul in care se adopta varianta unui implant ca prim pas este extractia dintelui repectiv si, in cazul in care conditiile o permit, inserarea implantului(radacinii artificiale) si sutura.Peste, ca sa nu se vada(deoarece am pus deocamdata doar radacina artificiala) si mai ales ca este un dinte din fata, se pune un dintisor fals cam pentru o perioada de 5 luni, timp in care osul va fixa bine implantul.Dupa.se intervine si protetic, in sensul ca pe implant se va face si coronita definitiva, la o culoare a dintilor albiti.
Daca se alege varianta implantului...albirea se poate face cu o luna inaite de realizarea protetica a coronitei pe implant.
CA o concluzie: 1. extractie+implant
2.asteptare 4-5 luni
3.albire
4.coronita pe implant
Apoi ar fi de vazut ce anume si cum doare, de ce doare dintele cu coroana pe el.In cazul in care se adopta varianta unui implant ca prim pas este extractia dintelui repectiv si, in cazul in care conditiile o permit, inserarea implantului(radacinii artificiale) si sutura.Peste, ca sa nu se vada(deoarece am pus deocamdata doar radacina artificiala) si mai ales ca este un dinte din fata, se pune un dintisor fals cam pentru o perioada de 5 luni, timp in care osul va fixa bine implantul.Dupa.se intervine si protetic, in sensul ca pe implant se va face si coronita definitiva, la o culoare a dintilor albiti.
Daca se alege varianta implantului...albirea se poate face cu o luna inaite de realizarea protetica a coronitei pe implant.
CA o concluzie: 1. extractie+implant
2.asteptare 4-5 luni
3.albire
4.coronita pe implant
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Amorteala persistenta la jumatate de barbie dupa implant
- 2Acte primite dupa implanturi dentare?Consult post operator?
- 2Umflatura implant dentar
- 2Puroi implant dentar
- 3Implant
- 2Implant dentar cu aditie de os.
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare