Detralex 2cp zi sau 4 cp zi?

Buna ziua, dr mi-a prescris ptr hemoroizi detralex 2 cp X 2 ori /zi si tanosim 2 cp x 2 ori / zi pana acum am luat doar 2 cp de detralex 1 dimi si 1 seara si azi am luat 2 cp de dimi si cum le-am luat imi venea sa vomit si am avut nevoie la wc ptr ca aveam scaun..ce sa fac?oare mai are efect tratamentul daca iau doar 2 cp de detralex/ zi in loc de 4 cp/zi cum mi-a prescris dr??ptr ca nu pot lua 4 cp, sunt prea multe si mai am de luat si tanosimul deasemenea 4 cp / zi (2 cp/dimi x 2 cp/seara)????
3 comentarii

Daca nu e criza hemoroidala ajung 2 tb de Detralex pe zi, luate in timpul mesei.

Ramai la 1 cp Detralex dimineata si unul seara daca aceasta doza o tolerezi si incepe si administrarea de Tarosin...

Multumesc mult ptr promptitudinea raspunsului dvs!, de maine incep administrarea de Tarosin!!!!Numai bine va doresc si felicitari ptr ceea ce faceti ptr noi aici pe forum!!Doamne Ajuta!!!

OptiBac - probiotice adaptate nevoilor tale
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4hemoroizi? cancer anal?
- 6umflatura in zona anala
- 3hemoroid extern
- 2hemoroizi
- 4hemoroizi sau mai rau?
- 3Cat de grav este, mai ales daca ar fi HPV? Poate sa fie cancer?
- 9Colonoscopia se poate face cu anestezie?
- 3Scaun cu sange, hemoroizi si dureri intestinale
- 6Escrescenta tare cit o aluna in zona anusului
- 26carcinom scuamos cheratinizant moderat doferentiat G2
- 8Durere insuportabila si o mica umflatura
- 8Colon iritabil si hemoroizi - un regim extrem de sarac in proteine
- 2Hemoroizi sangerand in timpul sarcinii
- 1Hemoroid sau abces perianal ?!
- 0Hemoroizi
- 3hemoroizi
- 0culoare scaun
- 3Hemoroizi grad 3
- 0Ligaturare hemoroizi