Deviatie de sept si rinoplastie
Buna seara.Pe 1 august sunt programata pentru operatia la nas (deviatie de sept).Din cate stiu deviatia de sept si rinoplastia sunt doua operatii diferite, nu stiu daca atunci mi le poate face pe amandoua, deviatia de sept prima si dupa vindecarea ei si rinoplastia.Iau anticonceptionale si as dori sa stiu daca inainte de aceasta operatie trebuiesc intrerupte sau doar in ziua operatiei nu trebuie sa i-au?Astept raspuns cat de repede posibil ca trebuie sa incept anticonceptionalele si nu stiu ce sa fac.Am citit pe un site ca trebuiesc intrerupte.Scria ceva de genul: 'Renuntati la folosirea medicamentelor pe baza de aspirina, vitaminaE si a anticonceptionalelor.'Astept raspuns.Va multumesc.
4 comentarii
este bine si corect.. sa intrebati medicul care o sa opereze
el isi asuma toate riscurile si trebuie sa stie tot despre stare Dvs de sanatate
el isi asuma toate riscurile si trebuie sa stie tot despre stare Dvs de sanatate
Buna ziua. Pe 12 noiembrie m-am operat de deviatie de sept si rinita cronica hipertrofica. Am si eu o intrebare: Cat timp nasul este infundat?
Mentionez ca la externare mi s-a prescris urmatoarele medicamente: Klacid, Aulin (plicuri), apa de mare Hipocrate, vit A uleioasa, aerius si bixtonin.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15rinita hipertrofica
- 4exista o metoda de operare a sinusurilor mai putin invaziva?
- 20Cornete marite + deviatie de sept nazal
- 4rinosinuzita cronica si hipertrofie bilaterala
- 1567Recomandare doctor pentru rinoplastie
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 2deviatie de sept
- 58Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
- 7deviatie sept partea dreapta si sinuzita cu indicatie de operatie...
- 0Deviatie de sept. Va rog sa imi deie si mie cineva un sfat :|
- 0Operat de deviatie de sept
- 4Rog raspuns, simptome postoperator Rinoplastie
- 7nas
- 8Ce doctor recomandati pentru o rinoplastie?
- 1Medicamente după rinoplastie
- 1Ajutor rinoplastie!
- 0Deviatie de sept
- 2Dupa rinoplastie, sfaturi..
- 2Moderata deviatie de sept/ingrosari de mucoasa.
- 2Deviatie de sept
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal Rinoplastia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: