Dezvirginare imposibila
Am o mare problema, si chiar am nevoie de niste sfaturi. Am 17 ani si 10 luni si am incercat sa imi incep viata sexuala cu omul pe care il iubesc de 3 ani... fara succes insa. Am incercat din februarie pana acum de 6 ori, de fiecare data a durut foarte tare, si mi-a curs sange (chiar si la 2-3 zile dupa o incercare). Am incercat cu lubrifiant, am incercat sa beau ca sa nu mai simt durerea, am incercat sa ma tin de perne si sa urlu si sa astept sa se termine. De fiecare data sunt excitata, dar paralizez cand ma gandesc la durerea care urmeaza. M-am gandit sa imi fac o operatie de himenotomie(indepartare a himenului), sau sa folosesc eu un spray care sa imi amorteasca zona, si sa nu mai simt astfel durerea aia. Ce parere aveti despre aceste solutii? E o problema foarte grava pentru mine, deoarece ma simt dezamagita de mine ca nu reusesc, si am avut chiar o criza de plans necontrolata dupa ultima incercare. Va rog sa imi raspundeti, e foarte important pentru mine. Va multumesc anticipat, o zi buna!
2 comentarii
Hei, am exact aceeiasi problema, si as vrea, daca vrei si tu, sa vorbim, imi poti raspunde la comentariu daca il vezi si dupa ne hotaram unde ai prefera sa vorbim, daca vrei bineinteles
Cris252000-Ma poți ajuta să găsesc o soluție pentru dezvirginare, am aceași problema ca și fața pe care te-ai oferit să o ajuți.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7relatii sexuale in timpul menstruatiei
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 37durere in timpul actului sexual
- 2am langa vagin o rana ff mica deschisa care imi provoaca durere in timpul actului sexual
- 3am nevoie de un raspuns: senzatie de durere in timpul sexului
- 3am inceput sa avem dureri in timpul actului sexual
- 3e momentul sa-mi incep viata sexuala?
- 3insarcinata? :((:((
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 6am usturimi cand fac sex
- 10cum scap de anexita?
- 0dureri groaznice in timpul actului sexual
- 6Usturimi in timpul actului sexual de cateva luni
- 4Primul contact sexual..
- 6cum sa-mi conving iubitul ca am fost virgina?
- 0Durere in timpul actului sexual
- 1Probleme in timpul actului sexual
- 1daca il excit prea tare poate pati ceva peste ceva timp?
- 4Dureri in timpul penetrarii
- 2Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: