Dezvirginare imposibila
Am o mare problema, si chiar am nevoie de niste sfaturi. Am 17 ani si 10 luni si am incercat sa imi incep viata sexuala cu omul pe care il iubesc de 3 ani... fara succes insa. Am incercat din februarie pana acum de 6 ori, de fiecare data a durut foarte tare, si mi-a curs sange (chiar si la 2-3 zile dupa o incercare). Am incercat cu lubrifiant, am incercat sa beau ca sa nu mai simt durerea, am incercat sa ma tin de perne si sa urlu si sa astept sa se termine. De fiecare data sunt excitata, dar paralizez cand ma gandesc la durerea care urmeaza. M-am gandit sa imi fac o operatie de himenotomie(indepartare a himenului), sau sa folosesc eu un spray care sa imi amorteasca zona, si sa nu mai simt astfel durerea aia. Ce parere aveti despre aceste solutii? E o problema foarte grava pentru mine, deoarece ma simt dezamagita de mine ca nu reusesc, si am avut chiar o criza de plans necontrolata dupa ultima incercare. Va rog sa imi raspundeti, e foarte important pentru mine. Va multumesc anticipat, o zi buna!
2 comentarii
Hei, am exact aceeiasi problema, si as vrea, daca vrei si tu, sa vorbim, imi poti raspunde la comentariu daca il vezi si dupa ne hotaram unde ai prefera sa vorbim, daca vrei bineinteles
Cris252000-Ma poți ajuta să găsesc o soluție pentru dezvirginare, am aceași problema ca și fața pe care te-ai oferit să o ajuți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme sexuale la menopauza
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 9nu ma lubrifiez
- 3am nevoie de un raspuns: senzatie de durere in timpul sexului
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 6Cand ma dezviginez (sunt baiat) ce se intampla daca folosesc prezervativul?
- 2am nevoie de parerea cuiva sa ma pot linisti: sunt insarcinata?
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 8Sex cu dureri groaznice si mancarimi interne
- 7Dezvirginarea cu durerii ff mari.. sangerare dupa.
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 7dispareunie
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 4As dori o parere urgenta. Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 2Deflorare incompleta
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: