dezvirginare la o clinica in Bucuresti

09-03-2009
Corina17
Nu este medic/terapeut
Corina17
Buna ziua... As dori sa stiu si eu unde imi pot face o dezvirginare, la o clinica din Bucuresti? Nu am nici un fel de motiv, pur si simplu acolo vreau eu sa se intample "prima mea data". De asemenea, daca imi puteti recomanda un doctor pentru asa ceva si sa-mi spuneti si niste preturi pentru asta, ar fi minunat.
Va multumesc anticipat, in speranta ca ma veti indruma.
4 comentarii
0
09-03-2009, ora 17:37
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Pai cam la orice clinica se poate rezolva, doctorul ti-l alegi tu, depinde ce gusturi ai, cat despre preturi, nu cred ca te costa nimic, mai degraba e posibil sa te alegi tu cu o prajitura, un suculet ceva:))))))))))))Scuze, dar nu m-am putut abtine:))))))))))
0
09-03-2009, ora 17:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Din cate stiu eu, o asemenea procedura nu se practica. E ca si cum ai cere unui dentist sa-ti scoata o masea buna, nu este deontologic. Problema ta este de ordin psihic, deci daca te obsedeaza, numai prin consiliere poti afla cum sa nu te mai gandesti la asta si sa lasi "natura" sa-si urmeze cursul firesc. Numai Bine!
0
21-04-2010, ora 20:22
bejenarucatalin
Nu este medic/terapeut
bejenarucatalin
scuzama da ai mari probleme, consulta un medic
0
25-04-2010, ora 16:01
melek_s
Nu este medic/terapeut
melek_s
aceasta interventie se poate face la orice policlinica sau caninet de specialitate. eu am aceasta interventie in urma cu 6 ani si a fost k, nici nu a durut si nici nu a avut "consecinte". si apropo bejenarucatalin daca o fata nu vrea sa fie dezvirginata de catre un barbat asta nu inseamna ca are probleme, ci pur si simplu un barbat in ziua de astazi nu mai merita aceasta "onoare"
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: