Dezvirginare sau infectie?
Buna ziua.Am 19 ani.si inca nu sunt pregatita sa imi incep viata sexuala in adevaratul sens al cuvantului.Prietenul meu mi-a introdus degetul in vagin, eu fiind virgina.M-am simtit foarte bine si mi-a curs un lichid transparent la inceput si imediat dupa un lichid maroniu, in cantitate semnificativa.Cu timpul, aceasta cantitate s-a redus considerabil., dar tot curge ceva..Prietenul meu spune ca este lichidul de la orgasm.Dupa putin timp de la "incident"( aprox.jumatate de ora), m-am ridicat din pat si a inceput sa imi curga, stand in picioare, un lichid transparent.Dupa ce am repetat de cateva ori treaba cu degetul (3-4 ori, in decursul a 3 luni), ne-am hotarat sa punem capat acestui lucru, pentru ca nu risca sa fiu dezvirginata cu degetul.Am continuat doar cu masturbarea clitoridiana, unde am intampinat de asemenea probleme: mi se umfla foarte tare labiile, atat de mult incat par ca dau pe afara si dureaza 2-3 zile pana isi revin la normal.Tin sa mentionez ca niciodata nu am orgasm dupa aceasta stimulare.Prietenul meu a spus ca nu este normal sa se umfle, si motivul pt care se intampla asta ar fi ca nu termin.Intrebarea mea este m-a dezvirginat sau am vreo infectie? Imi e rusine sa ii spun mamei mele lucrurile acestea.Multumesc.
1 comentarii
Nu este evident că a fost vorba de dezvirginare. Mai degrabă umflarea labiilor timp de 2-3 zile ar sugera inflamaţie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.