dezvirginarea si sarcina
Buna ziua, acum o saptamana am avut primul act sexual cu prietenul meu, ne am protejat, dar vroiam sa va intreb daca nu stiu prin absurd as putea ramen insarcinata cumva?si e normal sa imi curga sange acum dar nu f mult dat fiind ca ar trb sa imi vina ciclul pe data de 8, e normal sa curga asa putin?
1 comentarii
DEFLORAREA este o trauma pt organism si odata cu ea se vor face si schimbari ale corpului si ale comportamentului, fizicului, psihicului, deci in traducere mari schimbari ale organismului asa ca nu te astepta ca totul sa fie la fel.
Eu ca tata imi pot da seama daca fata mea nu mai este virgina daca sunt atent, deocamdata nu imi fac probleme ca este mica dar ca sa iti arat caterva dintre schimbari ti le voi enumera: corpul se mai intareste, sanii cresc, devin mai fermi, increderea in tine creste, mersul se schimba devine mai sigur, increderea in tine la fel va fi mai mare, o sa incepi sa capeti tupeu ca acum nu mai esti inocenta, o sa incepi sa ai mai mult curaj ca doar este mare acum, o sa incepi sa ascunzi mai bine aceste simptome si te vei da de gol singura, dar asta cu conditia ca parintii tai sa fie atenti, vei incepe se ceri de la cei din jur incredere in tine, libertate etc... pana acum daca la televizor era un film cu tente sexuale nu te uitai fix dar acum curiozitatea va fi mai mare si se va observa si multe altele.
Eu ca tata imi pot da seama daca fata mea nu mai este virgina daca sunt atent, deocamdata nu imi fac probleme ca este mica dar ca sa iti arat caterva dintre schimbari ti le voi enumera: corpul se mai intareste, sanii cresc, devin mai fermi, increderea in tine creste, mersul se schimba devine mai sigur, increderea in tine la fel va fi mai mare, o sa incepi sa capeti tupeu ca acum nu mai esti inocenta, o sa incepi sa ai mai mult curaj ca doar este mare acum, o sa incepi sa ascunzi mai bine aceste simptome si te vei da de gol singura, dar asta cu conditia ca parintii tai sa fie atenti, vei incepe se ceri de la cei din jur incredere in tine, libertate etc... pana acum daca la televizor era un film cu tente sexuale nu te uitai fix dar acum curiozitatea va fi mai mare si se va observa si multe altele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt insarcinata?
- 13Triregol si sarcina
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 4Ma lamuriti va rog ?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 6sex anal... pot fi insarcinata?
- 5Exista vreun risc sa fii ramas insarcinata ?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 5Ce se întâmplă cu fetele care își incep viața sexuala devreme?
- 0Oare e sarcina ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? dezvirginarea