dezvirginarea si sarcina

06-12-2014
amandaR
Nu este medic/terapeut
amandaR
Buna ziua, acum o saptamana am avut primul act sexual cu prietenul meu, ne am protejat, dar vroiam sa va intreb daca nu stiu prin absurd as putea ramen insarcinata cumva?si e normal sa imi curga sange acum dar nu f mult dat fiind ca ar trb sa imi vina ciclul pe data de 8, e normal sa curga asa putin?
1 comentarii
0
06-12-2014, ora 22:14
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
DEFLORAREA este o trauma pt organism si odata cu ea se vor face si schimbari ale corpului si ale comportamentului, fizicului, psihicului, deci in traducere mari schimbari ale organismului asa ca nu te astepta ca totul sa fie la fel.
Eu ca tata imi pot da seama daca fata mea nu mai este virgina daca sunt atent, deocamdata nu imi fac probleme ca este mica dar ca sa iti arat caterva dintre schimbari ti le voi enumera: corpul se mai intareste, sanii cresc, devin mai fermi, increderea in tine creste, mersul se schimba devine mai sigur, increderea in tine la fel va fi mai mare, o sa incepi sa capeti tupeu ca acum nu mai esti inocenta, o sa incepi sa ai mai mult curaj ca doar este mare acum, o sa incepi sa ascunzi mai bine aceste simptome si te vei da de gol singura, dar asta cu conditia ca parintii tai sa fie atenti, vei incepe se ceri de la cei din jur incredere in tine, libertate etc... pana acum daca la televizor era un film cu tente sexuale nu te uitai fix dar acum curiozitatea va fi mai mare si se va observa si multe altele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Dezvirginarea - ce trebuie să știi, sfaturi și explicații
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să știi
  •