Diabetul de tip 2 este vindecabil.

30-06-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Aflați cum să vă vindecați de diabet de tip 2 sau cum să îl preveniti in cartea best-seller Codul Diabetului a Dr.Jason Fung

Cu un discurs clar şi convingător pentru medici şi pacienţi deopotrivă, Jason Fung prezintă o perspectivă mult mai realistă asupra acestei boli şi, mai ales, explică toţi paşii care trebuie făcuţi pentru prevenire sau vindecare.

În 2016, doctorul Jason Fung a publicat Codul greutăţii corporale, o carte care a schimbat modul în care este privită obezitatea de către medici şi pacienţi deopotrivă. De această dată renumitul autor se apleacă asupra unei alte probleme omniprezente în lumea de azi: diabetul de tip 2, o afecţiune privită de către medici, dieteticieni şi chiar diabetologi ca „boală cronică, progresivă şi nevindecabilă” - o condamnare pe viaţă, fără posibilitate de scăpare. Cu un discurs clar şi convingător pentru medici şi pacienţi deopotrivă, Jason Fung prezintă o perspectivă mult mai realistă asupra acestei boli şi, mai ales, explică toţi paşii care trebuie făcuţi pentru prevenire sau vindecare.
4 comentarii
1
10-07-2022, ora 15:18
Olife
Nu este medic/terapeut
Olife
Olife este un extract din frunze de măslin, brevet unic în lume, conține 260 de substanțe active biodisponibile, care reglează glicemia, raportul dintre carbohidrați și lipide.
Există studiu clinic în Italia că 95% din cazurile de diabet tip 2 s-au rezolvat prin consumul acestui produs.
Enrico Paro, tenor care a susținut concerte la Scala din Milano și pe marile scene de operă din întreaga lume, în timpul unui concert a căzut pe scenă. Valoarea glicemiei era de 380. A ales să consume Olife în loc să fie insulino dependent toată viața. În prezent a ales să promoveze acest aliment medicament.
0
15-07-2022, ora 22:54
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu exista vindecare la DZ 2 daca l-ai facut.
Exista doar preventie dar si asta partial doar, si anume sa ai greutatea normala, sa mananci sanatos si sa faci miscare, in rest nu se poate face mai mult.
Prediabetul poate fi si el reversat prin metodele astea, dar nu diabetul.

De ex mama l-a facut desi facea miscare, era slaba si manca sanatos.

Atata tot, mai mult nu are ce scrie ala in nu stiu ce carte, si medicu meu asa mi-a zis, deci fara discutii de n pagini inutile. Cine zice mai multe, e vrajeala.

Deci cu alea trei respectate, fie nu il faci niciodata chiar daca ai gene predispozante, fie il faci mai tarziu, fie il faci oricum, scurt si la obiect.

Iar mancarea sanatoasa se stie care e, legume, fructe, mancare de legume cu putina grasime doar, lactate degresate, oua, branza degresata, lapte degresat, carne slaba fripta sau fiarta, peste de 2-3 ori pe saptamana ptr grasime buna, paine integrala, paste integrale.
Si iti faci mese din astea.


Olife, nu fi naiv, daca glicemia e 380 dimineata si nu merge cu nici un tratament, daca nu bagi insulina te duci dracului, nu mai crede prostii.
Si iti demonstrez cand vrei tu cu pariu si cu martori de aici si poti lua planta din aia cata vrei tu.
Cel mult poate scade glicemia daca mananca sanatos, slabeste si face sport, dar fara sa ia aia ce zici tu, si oricum nu scade la normal. daca nici asa nu scade cu sport si restul, insulina scrie pe el.

Eu fac insulina si nu ma deranjeaza, chiar ma amuza faza, e ca o aventura, insulina scade cel mai eficient glicemia, chiar mai bine ca orice trat, plus ca nu are efecte secundare, ca e un hormon pe care-l produce si corpu tau, singurul efect secundar este hipoglicemia, dar daca ai grija, nu apare.
Eu am ales de la inceput insulinoterapia din pripa, iau si metformin doua pe zi.
Ptr ca asa am control exceptional al glicemiilor, mi-am asumat riscul de hipo insa, si chiar riscul fatal de hipo.

De ce sa nu mananc eu o inghetata ca orice om ? Cand pot sa o mananc si sa am valori bune. Evident in limita calorica zilnica sa nu ma ingras.
Decat sa stau pe regim strict o viata, mai bine imi asum hipo-uri periculoase, dar imi traiesc clipa.
Tu nu stii ce e ala regim de diabet, dulciurile sunt total interzise !


Insa e cel mai complicat tratament dintre oricare altele ptr orice boala adica insulinoterapia, ptr ca o zi nu seamana cu alta, chiar la aceleasi mese poti avea valori diferite, trebe sa corectezi cu o doza mai mica sau mai mare de insulina. Daca nu le nimeresti nu e bine.
0
16-07-2022, ora 15:03
Olife
Nu este medic/terapeut
Olife
Stimate Domn,
Sunt foarte bine documentată. Am fost inginer de sinteza medicamentelor și din anul 1985 studiez farmacognozie, fitoterapie. De 30 de ani nu am consumat nici un medicament.
Alegerea estr a Dvs.
Deviza mea este : dacă reușesc să salvez un singur OM, atunci mi-am îndeplinit misiunea.
Am primit multe feedback-uri de la persoanele care se tratează cu acest extract.
Inclusiv eu am avut o tumoră gastro intestinală și datorită acestui produs astăzi TRĂIESC. Acesta este motivul pentru care-l promovez. Pur și simplu dau informația că există și alte soluții.
Vă doresc sănătate deplina!
0
17-07-2022, ora 22:19
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu stiu ce inginer esti dar nu pe ramura medicina clar, ca daca erai pe ramura asta nu ziceai:

"valoarea glicemiei era de 380. A ales să consume Olife în loc să fie insulino dependent toată viața".

Adica mai si gandeai cu mintea ta aceasta informatie, nu o dadeai mai departe fara sa judeci, si daca judecai, nu o mai dadeai, ca stiai ca face chiar rau diabeticilor.

Ce naiba, hai sa fim seriosi, nu are cum, eu iti explic medical si iti spun de ce nu poate fi asa.
Poate ca Paro ala a incercat odata, de doua ori, si cand si-a luat-o, nu stia cum sa caute insulina mai repede, iti zic eu.
Cand se da insulina, pancreasu nu mai produce destula insulina, insulina e singura care coboara glicemia, fara ea suficient sau deloc, adios, nu mai scade glicemia.
Deci hai sa si gandim, nu sa dam o informatie asa in gol, ca sa nenorocesti oamenii, sa se ia dupa Paro ala (Care de fapt a si mintit poate) si sa faca coma diabetica, si poate mai face si un AVC pana intra in coma, sa vezi atunci.

Si asa lumea fuge total aiurea de insulina desi e nevoie, si cu informatia aia mai rau ii face sa nu se trateze.
Cel mai corect este ce zice medicul e sfant, nu ce zice paro si alti din astia care nu stiu de ei de fapt, ca daca stiau de ei, nu aveau cum sa zica asa ceva sa deruteze oamenii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.