diagnostic

29-05-2013
rusinica
Nu este medic/terapeut
rusinica
Am fost ieri la un cabinet particular de ginecologie si dupa examinarea efectuata iata ce mi a gasit:
metroanexita acuta,.enterocolita acuta, uterul maritde specificat ca la mine uterul este retrograd, sprobleme mari cu cifoza, adica raman blocata in unghi de 90 de grade.Este grav ce am, ce este de facut, mi s a recomandat internarea, si iata medicatia recomandata:Ciprofloxacin, 1 cps la 12 ore, (xII)cps, Imodium2 cps/zi, NO_SPA 2-3 cps/zi.astept un raspuns.De specificat ca am tot timpul senzatie de somn, si de slabiciune.
3 comentarii
0
06-06-2013, ora 13:15
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Stimata Doamna,

Din mesajul trimis de dvs. nu se intelege foarte bine de cand aveti aceste simtome si nici institutia sanitara in care ati fost trimisa pentru internare. Cel mai corect, in situatia dvs. este sa respectati recomandarile medicului pentru internare.

O zi excelenta!
0
07-06-2013, ora 21:19
nikko6500
Nu este medic/terapeut
nikko6500
Buna ziua,
Mi-am facut un test Papanicolau si am urmatorul rezultat:
-frotiu adecvat cu celule endocervicale prezente
-modificari celulare benigne
-negativ pentru leziune intraepiteliala sau maligna
-celule exocervicale superficiale si intermediare, metaplazie scuamoasa de tip imatur, mucus, nuclei liberi, PMN integre si alterate, coco-bacili
Abia peste cateva zile merg la control si sunt speriata in legatura cu acele modificari benigne si cu metaplazia (am 39 de ani). Poate fi din cauza infectiei sau sunt modificari normale la aceasta varsta ?
Multumesc!
0
18-07-2013, ora 17:18
rusinica
Nu este medic/terapeut
rusinica
As dorii si eu sa mi dati un raspuns la o rugaminte a unui nepot.De cateva zile are dureri din ce in ce mai mari in zona inghinala in partea dreapta, scrotul din partea dreapta mai precis.De 4 zile i s a si umflat foarte mult acel loc si nu mai poate face nimic are varsta de 20 de ani.Ce ar putea fi? Va rog un raspuns aproximativ, si urgent daca se poate. Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns