Diagnostic Histopatologic
Bună ziua. Aş dori să-mi explicatie si mie pe intelesul meu diagnosticul de mai jos. Este rezultatul pe care l-a primit socrul meu in urma unei biopsii astăzi. Mentionez ca suferă si de alte boli: inima, astm bronsic cronic, pancreatită, si altele, as dori sa stiu in ce masura se trateaza, aceasta forma de cancer(asa cum am inteles eu). Are 72 de ani si as mai dori sa stiu daca poate sa survina de la vreun organ.
DIAGNOSTIC HISTOPATOLOGIC: Carcinom epidermoid keratinizat, bine diferentiat G1: zona largă de ulcerare în suprafaţă a epiteliului, acoperită de detritus granulocitar- necrotic: tumora se regăseste în limita profundă şi in limitele laterale de rezectie.
Astept un raspuns. Multumesc.
DIAGNOSTIC HISTOPATOLOGIC: Carcinom epidermoid keratinizat, bine diferentiat G1: zona largă de ulcerare în suprafaţă a epiteliului, acoperită de detritus granulocitar- necrotic: tumora se regăseste în limita profundă şi in limitele laterale de rezectie.
Astept un raspuns. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?