DIANE 35

14-02-2008
cami_miha
Nu este medic/terapeut
cami_miha
Buna, luna trecuta am inceput un tratament cu diane 35(prima oara cand iau anticonceptionale) si androcur.Luni a fost ultima zi de diane si acum sunt in pauza de 7 zile.In mod normal ar trebui sa-mi vina ciclu in a 2-3-a zi dupa ultima pastila luata(asa am citit pe prospect).Problema este ca inca nu mi-a venit ciclu si nu stiu daca o sa-mi vina in aceste 7 zile.Nu am avut contact sexual de 2 luni, oricum foloseam prezervativ, deci nu se pune problema unei sarcini.Pastilele le-am luat in fiecare zi la aceeasi ora.Este posibil ca organismul meu sa nu se fi obisnuit inca cu anticonceptionalele?Acest tratament il iau dupa o serie de analize si consultatii la doctorul ginecolog si endocrinolog.
daca prima luna am luat pastilele la 7.30 seara.urmatoarea luna pot sa le iau la 8.00 dimineata?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul