diane 35
Buna ziua, am 23 de ani si la recomandarea dermatologului iau diane 35 pt acnee si pt regererarea parului. Sunt la prima luna de tratament si de cateva zile imi tot curge un lichid inchis la culoare (am inceput sa iau pastilele in prima zi a menstruatiei, menstruatia mi-a venit ca de obicei 5 zile, dupa care a inceput sa imi curga acel lichid - cred ca sunt cheaguri de sange.) Este normal asa ceva? Ar trebuie sa merg si la un ginecolog? Mi-a recomandat acest tratament pt 6 luni de zile, E posibil sa nu mai pot ramane insarcinata dupa aceste pastile?
Va multumesc!
Va multumesc!
2 comentarii
1. Printre reacţiile adverse cele mai frecvente ale anticoncepţionalelor hormonale sunt şi aceste feluri de sângerări. De regulă, situaţia se normalizează în interiorul intzervalului de trei luni de la începerea tratamentului, fără a fi nevoie de măsuri speciale.
2. O reacţie adversă mult mai serioasă o reprezintă sterilitatea, care poate fi temporară sau permanentă. De regulă, sterilitatea consecutivă anticoncepţionalelor apare după mai mulţi ani de tratament hormonal, nu după doar 6 luni.
2. O reacţie adversă mult mai serioasă o reprezintă sterilitatea, care poate fi temporară sau permanentă. De regulă, sterilitatea consecutivă anticoncepţionalelor apare după mai mulţi ani de tratament hormonal, nu după doar 6 luni.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon