diane 35

14-06-2007
dany_d
Nu este medic/terapeut
dany_d
La recomandarea medicului ginecolog, datorita unei menstruatii foarte neregulate (lipsa 3-4 luni sau de 3 4 ori intr-o luna foarte putin) am inceput tratamentul cu diane 35. nu am simtit nici o reactie adversa si nici un disconfort pana la a doua foli pe care am inceput-o de 12 zile din prima zi a menstruatiei si aceasta nu s-a mai oprit de atunci.nu am avu niciodata menstruatie mai lunga de 6 zile iar acum durata de 12 zile ma ingrijoreaza si nici nu pot sa merg la medicul la care am fost deoarece sunt plecat din localitate.as dori si eu un sfat ce sa fac oare sa intrerup tratamentul cu diane? eu as dori si foarte mult sa raman insarcinata dar datorita dereglarilor de ciclu nu am reusit.
1 comentarii
0
15-06-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
În general nu se recomadă oprirea unui contraceptiv până nu s-au terminat toate tabletele foliei. Dar, dacă există vreun risc de anemie, atunci între două rele e preferabilă oprirea bruscă a contraceptivului. Deci, decizia depinde de flux.
Specialitatea medicală care se ocupă de studiul reglării ciclului menstrual se numeşte endocrinologie.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul