Diaree si durere de cap... ce sa fac?
Buna ziua!
De luni seara sunt deranjata la stomac, ma doare (dar nu insuportabil) si merg la toaleta din ora in ora (mai putin noaptea). Daca mananc ceva in 5 minute e nevoie sa merg la baie. De asemenea, ma doare capul, in special seara. Am luat Smecta pentru diaree, dar fara niciun efect. Ce as putea sa iau? (Mentionez ca pana vineri seara imi este imposibil sa consult un medic).
Multumesc
De luni seara sunt deranjata la stomac, ma doare (dar nu insuportabil) si merg la toaleta din ora in ora (mai putin noaptea). Daca mananc ceva in 5 minute e nevoie sa merg la baie. De asemenea, ma doare capul, in special seara. Am luat Smecta pentru diaree, dar fara niciun efect. Ce as putea sa iau? (Mentionez ca pana vineri seara imi este imposibil sa consult un medic).
Multumesc
3 comentarii
Cred ca deja ai luat tratament, asa este ?
Vin si eu cu o intrebare. Eu dupa ce mananc incepe sa-mi forfoteasca burta si daca merg la baie fac diaree imediat. Iau de 2 zile la 6 ore Ercefuril. Poate sa-mi spuna cineva daca este ceva grav?
Diareea dvs poate avea o cauza infectioasa. Germenul poate fi rezistent la Ercefuril si de aceea nu v-a fost eficient. Cel mai bine ar fi sa faceti o coprocultura si sa va adresati unui medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gastro-duodenita acuta! tot nu pot manca aproape nimic!
- 4dureri ffff mari de cap
- 5dureri de cap dupa somn
- 7masturbarea mi-a dat durere de cap, ajutor
- 3Dureri de cap
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 3Dureri de cap (Cefalee)
- 9Am 4 ganglioni la gat si o senzatie de arsura la ceafa
- 0dureri de cap, ameteala
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 4anxietate si dureri de cap
- 1monocitoza
- 4Dureri de cap in special ziua
- 0tratament ebixa-dureru de cap
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 0Durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: