Diaree si durere de cap... ce sa fac?
Buna ziua!
De luni seara sunt deranjata la stomac, ma doare (dar nu insuportabil) si merg la toaleta din ora in ora (mai putin noaptea). Daca mananc ceva in 5 minute e nevoie sa merg la baie. De asemenea, ma doare capul, in special seara. Am luat Smecta pentru diaree, dar fara niciun efect. Ce as putea sa iau? (Mentionez ca pana vineri seara imi este imposibil sa consult un medic).
Multumesc
De luni seara sunt deranjata la stomac, ma doare (dar nu insuportabil) si merg la toaleta din ora in ora (mai putin noaptea). Daca mananc ceva in 5 minute e nevoie sa merg la baie. De asemenea, ma doare capul, in special seara. Am luat Smecta pentru diaree, dar fara niciun efect. Ce as putea sa iau? (Mentionez ca pana vineri seara imi este imposibil sa consult un medic).
Multumesc
3 comentarii
Cred ca deja ai luat tratament, asa este ?
Vin si eu cu o intrebare. Eu dupa ce mananc incepe sa-mi forfoteasca burta si daca merg la baie fac diaree imediat. Iau de 2 zile la 6 ore Ercefuril. Poate sa-mi spuna cineva daca este ceva grav?
Diareea dvs poate avea o cauza infectioasa. Germenul poate fi rezistent la Ercefuril si de aceea nu v-a fost eficient. Cel mai bine ar fi sa faceti o coprocultura si sa va adresati unui medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere permanenta in ceafa, senzatie de prea plin in cap, presiune
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 6dureri foarte dese de cap
- 3dureri de cap+milgamma N
- 12Ortoped sau reumatolog??Rog indrumare...
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 4Colon iritabil - diaree
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 7Dureri abdominale + diaree
- 3am inceput sa simt dureri de cap, apasatoare in partea dreapta a capului
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 22Durere de cap aproape continua
- 0Anticonceptionale in cazul diareei
- 2fac brusc diaree, insotita de dureri de stomac, greata si balonare
- 0Dureri de cap zilnice
- 0Durere ciudata de cap
- 4Dureri de cap, cervicale si ameteli
- 4Diaree si anticonceptionale Marvelon 21
- 0Dureri fulgeratoare in partea dreapta a capului in spate spre crestet, de 2.3 zile
Mai multe informații despre: Durerea de cap Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: