Diferente de prescriere ochelari
acum 2 ani in urma unor analize mi s-a prescris pentru un ochi lentila combinata S+C.
Imbunatatirea vederii a fost substantiala.
Acum, in urma deteriorarii vederii si a 2 analize efectuate la 2 doctori diferiti mi se prescriu lentile simple dar din pacate nu vad imbunatatirea pe care mi-a oferit-o lentila dubla anterioara.
Iar surprinzator este ca analizele sunt aproape identice (pentru ochiul in cauza) atat cele de acum 2 ani cat si cele actuale.
Pe baza datelor de mai jos, se poate stabili daca sunt necesare lentile combinate sau simple?
Analizele vechi
S: +0.75
C: -1.00
A: 62, 64, 65 (probabil o medie a lor)
Analizele actuale
S: +1.00
C: -1.25
A: 70
Pentru celalalt ochi (daca e ceva relevant in asta):
Analizele vechi
S: -0.25
C: -0.25
A: 94
Analizele actuale
S: +0.25
A: 95
Imbunatatirea vederii a fost substantiala.
Acum, in urma deteriorarii vederii si a 2 analize efectuate la 2 doctori diferiti mi se prescriu lentile simple dar din pacate nu vad imbunatatirea pe care mi-a oferit-o lentila dubla anterioara.
Iar surprinzator este ca analizele sunt aproape identice (pentru ochiul in cauza) atat cele de acum 2 ani cat si cele actuale.
Pe baza datelor de mai jos, se poate stabili daca sunt necesare lentile combinate sau simple?
Analizele vechi
S: +0.75
C: -1.00
A: 62, 64, 65 (probabil o medie a lor)
Analizele actuale
S: +1.00
C: -1.25
A: 70
Pentru celalalt ochi (daca e ceva relevant in asta):
Analizele vechi
S: -0.25
A: 94
Analizele actuale
S: +0.25
A: 95
1 comentarii
Daca vrei sa inveti sa-ti imbunatatesti vederea(natural) intra pe blogul: http://vedereperfecta.com/blog si vei gasi mai multe articole utile si interesante despre imbunatatirea vederii in mod natural!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Operatie pentru luxatie anterioara de cristalin la un ochi
- 1Miochimia pleoapa superioara stânga
- 1Miopie
- 1Keratita virala - exista tratament ?
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 3Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde