Dificultate de excitare

am 26 de ani si de cateva luni am probleme sexuale, mai exact clitorisul meu practic nu se mai "umfla" in timpul masturbarii sau/si daca sunt cu un baiat, mi se intampla la fel, in interiorul vaginului ma umezesc, dar nu mai pot avea orgasm prin stimulare clitoridiana. nu stiu daca e un factor psihologic, dar cele ce sunt in situatia mea va rog dati-mi un sfat. multumesc
4 comentarii

exista femei care nu pot avea otgasm (asa e structura corpului lor) dar din ce am inteles la tine a aparut aceasra problema de ceva timp decipt a lamurii exact care e problena ar trebuii sa mergo la un ginecolog.
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Cu mare probabilitate te-ai masturbat prea des, ai supraexcitat in felul acesta clitorisul care nu este dat de Dzeu sa-l freci asa de des si de intens si l-ai adus acum intr-o stare de apatie totala, incapabil de a mai simti ceva. Esti singura de vina cu alte cuvinte. Ar trebui sa faci o pauza de cel putin 6-12 luni si deci sa fi abstinenta din toate punctele de vedere, mai ales cat priveste masturbatia "manuala" daca vrei sa mai simti ceva pt restul vietii.
Medicamente pt. a vindeca asa ceva nu exista, si orice medicament chimic vei incerca iti va dauna.
Medicamente pt. a vindeca asa ceva nu exista, si orice medicament chimic vei incerca iti va dauna.

nu cred ca e chiar asa..poate e un factor psihologic...mi-a venit deodata fara sa ma astept..intr-o zi normala am observat ca nu ma mai excit..si pana in acea zi a mers totul bine..nu m-am masturbat prea des am avut relatii sexuale tocmai de accea ma intreb ce-o fi...multumesc oricum

Pai un factor psihologic este intotdeauna la orice boala. Consulta atunci un medic homeopat cu experienta, exista remedii homeopate care vindeca astfel de probleme si asta fara efecte adverse.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7nu mi se excita prietena, ce pot sa fac ?
- 6probleme in timpul actului sexual; nu mai simt nimic
- 9probleme in relatia sexuala
- 3de cand mi-am inceput viata sexuala, niciodata orgasm
- 3nu am orgasm, ia pr meu crede k e vina lui
- 6Sunt disperata.e oare o problema cu mine?
- 0frisoane destul de intense cand ma excit prea tar
- 5Umezeala excesiva
- 0Este oare anormal ca prietenul meu sa nu se excite cand ma vede goala?
- 4Hiperexcitatie sexuala psihica
- 3sotia se masturbeaza noaptea
- 23ADEVARUL despre MASTURBARE! Loc de intalnire pentru eventualii interesati de fenomen !
- 5Sa vorbim despre masturbare la femei
- 2Dependenta de masturbare (la femei si barbati) - tratament
- 6Nu ma lubrefiez si nici orgasm nu am
- 6Vi se întâmpla sa va excitaţi doar cand citiţi un articol despre sex?
- 5Masturbare si doar atat de 1 an de zile
- 2Picatura placerii
- 6Nebuna dupa sex?
Mai multe informații despre: Anorgasmia feminina Excitatia sexuala Masturbarea la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: