dificultate in obtinerea orgasmului

19-04-2007
bombonica13
Nu este medic/terapeut
bombonica13
Prietenul meu (30 ani) are dificultati in obtinearea orgasmului, in sensul ca, dureaza f mult (2, 3 ore..uneori 1 ora, cu pauze) pana il obtine (si atunci se forteaza). Erectia este f buna, cu un apetit sexual f ridicat. Am abservat ca, cu cat este mai excitat si/sau stimulat in zona genitala, timpul pana la obtinerea orgasmului este mai lung. Chiar si daca trece mai mult timp de abstinenta obtinea orgasmului este la fel de dificila. De multe ori renunta in a-l mai obtine. Mentionez faptul ca aceasta problema a avut-o mereu (asa sustine). Imi dau seama ca este destul de neplacut pentru el. Ce se intampla? Cum il pot ajuta?
1 comentarii
0
26-04-2007, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
1. schimba ceva in felul tau de a te comporta, in atitudine, in modul cum decurge partida de sex obisnuita

2. vorbeste deschis cu el despre toate astea, si vezi daca si in ce mod este asta ceva deranjant pentru el

3. daca se dovedeste ca si pe el in intereseaza o schimbare in acest sens (asa cum esti tu interesata) si chiar e dispus sa si faca ceva, discutati posibilitatea ca el sa ajunga la un psihoterapeut.
Adaugă un comentariu / răspuns