dificultate la inghitire
buna! am inceput un tratament cu doxiciclina, iar prima capsula am inghitit-o fara apa.la cateva minute am simtit o durere puternica de stomac si o arsura pe esofag. am continuat tratamentul si stomacul nu ma mai doare insa de cate ori inghit (mai ales mancarea solida) simt ca se duce cu "nod". ce poate fi? multumesc
4 comentarii
si eu am uneori dificultate la inghitire, in ultimul timp mai des, nu stiu ce ar putea fi.
se pare ca este vorba de esofagita de reflux, trebuie neaparat sa faci investigatii medicale:endoscopie esofagiana, analize de laborator, echo abdominal.ai avut sau ai probleme gastrice?
si eu am aceiasi problema. tot de la doxicilina. medicul mi a zis ca am esofagita, respectiv ca mi s-a iritat esofagul de la doxicilina, aceasta fiind un antibiotic f puternic. mi-a prescris nexium pt o luna. data viitoare cand luati doxicilina.multa apa si neaparat mancati inainte. de aseamenea puteti sa luati biotics pt a reface flora intestinala, sau sa macati mult iaurt:)
Cei care ați făcut endoscopie, cum este??? Pe mine m-a cam speriat cineva și îmi doresc să o fac dar îmi e tare frică...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu pot inghiti mancarea decat pasata
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 12hipertiroidism?
- 4nu pot sa inghit mancarea, am nevoie de ajutor
- 5sa fie de la spasmofilie?
- 3imi raman alimente in gat
- 4greutate la inghitire, umflatura in gat
- 5Durere in gat, dureri de urechi.. si dificultate la inghitire
- 4greutate la inghitire (mai tare la inghitire in gol decat cu mancare)
- 1nod in gat si probleme la inghitire
- 2amigdale marite + miros neplacut
- 1Nu mai pot inghiti saliva! senzatie de strangere a gatului cand inghit
- 2Nu mai pot inghiti saliva! senzatie de strangere a gatului cand inghit
- 0inghit greu
- 0Deglutitie de solide si lichide totala, de la accidend vascular
- 4Senzație ciudată în gură, salivație spumoasă
- 1Mucus in gat, dificulatate la respiratie si la inghitire.
- 2Ajutor va rog, nod în gat, dificultate la înghițire!
- 1Dificultati inghitire mancare
Mai multe informații despre: Dificultatea in deglutitie inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: