dificultate la inghitire
buna! am inceput un tratament cu doxiciclina, iar prima capsula am inghitit-o fara apa.la cateva minute am simtit o durere puternica de stomac si o arsura pe esofag. am continuat tratamentul si stomacul nu ma mai doare insa de cate ori inghit (mai ales mancarea solida) simt ca se duce cu "nod". ce poate fi? multumesc
4 comentarii
si eu am uneori dificultate la inghitire, in ultimul timp mai des, nu stiu ce ar putea fi.
se pare ca este vorba de esofagita de reflux, trebuie neaparat sa faci investigatii medicale:endoscopie esofagiana, analize de laborator, echo abdominal.ai avut sau ai probleme gastrice?
si eu am aceiasi problema. tot de la doxicilina. medicul mi a zis ca am esofagita, respectiv ca mi s-a iritat esofagul de la doxicilina, aceasta fiind un antibiotic f puternic. mi-a prescris nexium pt o luna. data viitoare cand luati doxicilina.multa apa si neaparat mancati inainte. de aseamenea puteti sa luati biotics pt a reface flora intestinala, sau sa macati mult iaurt:)
Cei care ați făcut endoscopie, cum este??? Pe mine m-a cam speriat cineva și îmi doresc să o fac dar îmi e tare frică...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De ieri, cand incerc sa mananc, ma doare cand inghit
- 32dificultati la inghitire
- 3flegma in git
- 5o data la 4-5 luni am dureri foarte mari, raman fara voce si nu pot sa inghit mai nimic
- 3imi raman alimente in gat
- 4Probleme la inghitit!
- 1Dificultate la inghitire
- 12excrescenta in gat de cateva luni, foarte urgent ajutati-ma!
- 4dificultate la inghitit
- 2nas infundat si durere la inghitire pe dreapta
- 0durere in gat la inghitire
- 2amigdale marite + miros neplacut
- 0Durere la inghitire+ mica papula(vegetatie)
- 3Disfagie, probleme de inghitire, de un an
- 0Lipsa eructație
- 2Gât stramt - denivelari pe gat si gat ingust, inghit foarte greu
- 7Dificultate inghitire
- 4Helicobacter, simptome esofag
- 8Probleme gat/limba
Mai multe informații despre: Dificultatea in deglutitie inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: