Dificultatea de a respira
Salut, sunt florin, am 17 ani si am deviatie de sept, polipi nazali si sinuzita cronica. Aceste 3 boli imi ingreuneaza respiratia si nu pot dormi bine la noapte, nu sunt odihnit suficient de bine si sunt intr-o permanenta oboseala si stare de concentrare scazuta sau medie.
Am consultat un doctor si mi-a spus la 18 ani o sa pot face operatie pentru toate 3.
Intrebarea e daca, dupa ce o sa fac operatia, daca nasul va creste in continuare in proportie cu corpul si fata ? Adica exista riscuri sa nu se intample asta ?
Si daca ma pot apuca de box (nu vreau sa fac de acum box pentru ca daca imi iau un pumn in nas fac mai rau) si sa continui cu sala fitness ?
Multumesc anticipat
Am consultat un doctor si mi-a spus la 18 ani o sa pot face operatie pentru toate 3.
Intrebarea e daca, dupa ce o sa fac operatia, daca nasul va creste in continuare in proportie cu corpul si fata ? Adica exista riscuri sa nu se intample asta ?
Si daca ma pot apuca de box (nu vreau sa fac de acum box pentru ca daca imi iau un pumn in nas fac mai rau) si sa continui cu sala fitness ?
Multumesc anticipat
1 comentarii
1. poti sa te apuci de box..si acum.. poate sa fie o lovitura in nas.. care sa indrepte nasul. logic NU?
2 se poate face operatie is la 17 ani..
mergi in clinica ORL..spital universitar.. si cu anestezie totala.. fara sa simti ceva rezolvi toate problemele.. nu are rost sa te chinui inca un an cu respiratie pe gura
2 se poate face operatie is la 17 ani..
mergi in clinica ORL..spital universitar.. si cu anestezie totala.. fara sa simti ceva rezolvi toate problemele.. nu are rost sa te chinui inca un an cu respiratie pe gura
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 7deviatie sept partea dreapta si sinuzita cu indicatie de operatie...
- 4Deviatie de sept si rinoplastie
- 11Polipi inflamati
- 9ORL - mucus excesiv si durere cervicala
- 1Polipi sau deviatie de sept?
- 2Probleme ureche nas sinusuri
- 5DEVIATIE SEPT SINUZITA CRONICA
- 2puroi pe polipi
- 2Polipi - vegetatiile adenoide
- 0Polipoză nazală + Pansinuzită + Deviație de sept nazal
- 2Deviație de sept
- 6Orl - probleme dupa operatie deviatie de sept
- 0ORL, bebe 19 luni
- 2Moderata deviatie de sept/ingrosari de mucoasa.
- 2Rinita cronica hipertrofica, deviazie sept nazal, concentrare si atentie foarte slabita etc
- 3Deviatie de sept laringita cronica hipertrofica
- 1Deviație de sept
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal polipul nazal polipii nazali polipoza nazala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: