Dificultati la inghitire
Bună ziua, cam de aprope un an de zile prezint dificultate la inghitire, dificultatea sa instalat in timp nu deodată. Sufar de bronsita cronica, faringita cronica, valve cu regurgitare:mitrala, pulmonara si tricuspida, hernie cervicala c5-c6 si un chist pe glanda tiroida dar din cate am inteles trebuie sa fie suficient de mare pentru
a da dificultatea la inghitire, iar hormoni tirodieni sunt in limite normale nu am hipertiroidie sau hipotiroidie si anxietate cu atacuri de panica de trei ani, dar la fel cred ca nu este de acolo deoarece dificultatea a apărut in timp iar eu o am in permanenta cea ce la anxietate este trecatoare doar in atacuri. La medicul de familie am fost recent si mi-a spus ca momentan nu am faringita.La stomac arsuri nu am., nu beau bauturi acidulate. Nu știu de unde vine aceasta dificultate pentru a putea lua un tratament adecvat. Mulțumesc
a da dificultatea la inghitire, iar hormoni tirodieni sunt in limite normale nu am hipertiroidie sau hipotiroidie si anxietate cu atacuri de panica de trei ani, dar la fel cred ca nu este de acolo deoarece dificultatea a apărut in timp iar eu o am in permanenta cea ce la anxietate este trecatoare doar in atacuri. La medicul de familie am fost recent si mi-a spus ca momentan nu am faringita.La stomac arsuri nu am., nu beau bauturi acidulate. Nu știu de unde vine aceasta dificultate pentru a putea lua un tratament adecvat. Mulțumesc
2 comentarii
tranzit baritat esofagian facut la radiologie
cu rezultatul la gastrologie
cu rezultatul la gastrologie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 29acalazie... operatia este singura solutie?
- 8nod in gat
- 5Probleme mari la inghitit
- 4Nas infundat, tiuit in urechea dreapta, pocnitura la inghitire
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 4durere in gat si inghit greu
- 6Durere in gat la inghitire !
- 2nod in gat, senzatie ca nu pot inghite
- 1nod in gat si probleme la inghitire
- 4Dureri de gat in partea stanga
- 4nod în gat, disconfort la inghitire
- 2Am limba galben verzuie si o puternica durere in gat
- 0Durere la inghitire+ mica papula(vegetatie)
- 1Durere gat la inghitire
- 1Lamuriri pana la consult - dureri de urechi, dificultati de inghitire, de vorbire
- 7Nu pot înghiți și nu pot mânca mai nimic
- 7Dificultate inghitire
- 1Mucus vascos in gat de cateva luni si probleme la inghitire
- 1Dificultatea de a înghiți
Mai multe informații despre: inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: