Dificultăți respiratorii
Buna seara, am o deviație de sept și de un an a început calvarul, amețesc, simt corpul greu, respir greu clar pe nas dar și pe gura simt ca ma tine ceva in piept, parca dureri toracice de câteva luni, când mi se desfunda puțin nasu nu mai simt acele dureri, când ma pun pe spate mi se oprește respirația pe gura, am momente când nu/mi ajunge respirația toată in plămâni, și cel mai rău pt câteva secunde parca am stări de confuzie ca și când îmi apasă un nerv, nu ma doare dar ma rup de realitate in acel momentan as pică jos ce pot avea?am fost la cardiolog și n-am nimic la pneumolog ai la fel am făcut radiografie pulmonara spirometrie și nimic, când respir mai pun mâna pe stomac și parca respir in doua reprize
2 comentarii
Cum s-a produs deviația de sept, câți ani aveți și care este greutatea d-voastră? Ați făcut o radiografie craniană?
Am deviația de sept de mică nu m-am lovit, 79 kg am și nu mi-am făcut radiografie craniană, am impresia ca respir puțin, dacă respir pe nas deșii am nasul înfundat parca ma mulțumesc cu puținul aer, și la efort nu respir repede cum ar fii normal
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?