Din cauza anticonceptionalelor?
Buna ! Asi avea si eu o mica intrebare.. am fost la ginecolog sa imi prescrie anticonceptionale.Mi'a facut un control si apoi mi'a dat sa'mi cumpar anticonceptionalele Karissa, Sunt bune??
Programul a spus sa fie asa: iau timp de 3 luni apoi o luna pauza, insa eu le folosesc din noiembrie de maxim 5 saptamani cam asa mi'a mai spus sa iau prima pastila cand imi vine menstruatia. insa pe luna decembrie nu am avut menstruatie.acum de cateva zile am o scurgere asemanatoare cu ciclul insa nu e un rosu intens ci are o culoare mai inchisa, si nu imi curge mult ca un fel/gen de secretie mucoasa asa. Ce ar trebui sa fac ? sa intrerup tratamentul sau sa schimb pastilele? Sunt disperata. Tin sa mentionez ca le iau la ora exacta in fiecare seara. Nu exista riscul unei sarcini nu ?Multumesc !! va rog sa imi dati un raspuns !
Programul a spus sa fie asa: iau timp de 3 luni apoi o luna pauza, insa eu le folosesc din noiembrie de maxim 5 saptamani cam asa mi'a mai spus sa iau prima pastila cand imi vine menstruatia. insa pe luna decembrie nu am avut menstruatie.acum de cateva zile am o scurgere asemanatoare cu ciclul insa nu e un rosu intens ci are o culoare mai inchisa, si nu imi curge mult ca un fel/gen de secretie mucoasa asa. Ce ar trebui sa fac ? sa intrerup tratamentul sau sa schimb pastilele? Sunt disperata. Tin sa mentionez ca le iau la ora exacta in fiecare seara. Nu exista riscul unei sarcini nu ?Multumesc !! va rog sa imi dati un raspuns !
4 comentarii
Ai facut pauza de 7 zile inainte de a incepe cel de-al doilea blister?
Nu cred ca medicul s-a referit sa le iei fara pauza de 7 zile intre blistere. Daca nu faci pauza de 7 zile atunci nu iti vine nici menstruatia, ci o amani.
Imposibil ca medicul sa-ti fi zis fara pauza intre blistere, ci ti-a recomandat sa iei 3 luni dupa care o luna pauza, insa in cele 3 luni trebuie sa respecti principiile administrarii anticonceptionalelor.
Cand termini cel de-al doilea blister sa faci pauza 7 zile si din ziua a 8'a incepi al treilea blister. Iti va veni menstruatia in acele zile.
Mai mult ca sgur ai inteles gresit ce ti-a spus medicul.
Imposibil ca medicul sa-ti fi zis fara pauza intre blistere, ci ti-a recomandat sa iei 3 luni dupa care o luna pauza, insa in cele 3 luni trebuie sa respecti principiile administrarii anticonceptionalelor.
Cand termini cel de-al doilea blister sa faci pauza 7 zile si din ziua a 8'a incepi al treilea blister. Iti va veni menstruatia in acele zile.
Mai mult ca sgur ai inteles gresit ce ti-a spus medicul.
Mi-ati putea spune daca anticonceptionalele afecteaza in vreun fel daca le iei mai multi ani de zile.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ati folosit cilest?
- 3Primele anticonceptionale si sex
- 2acnee si karissa
- 2Anticonceptionalele si lentilele de contact
- 4anticonceptionale karrisa
- 3pauza de anticonceptionale
- 0aspirina poate reduce efectul anticonceptionalelor?
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 4Inel vaginal vs anticonceptionale
- 2Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
- 2Anticonceptionale
- 0Anticonceptionalele, colpita mixta
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 3Marvelon 21... sunt protejata?
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
- 1Scade biseptolul eficienta anticonceptionalelor?
- 2Karissa scurgeri
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: karissa anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: