Disconfort in gat si raguseala usoara
Buna ziua. Am 21 ani, sunt fumatoare si de cam 3 luni am un disconfort in gat, in sensul ca am usoare dureri. De asemenea, am constatat si o usoara raguseala. Mentionez ca am fost diagnosticata anul trecut cu reflux gastro-esofagian pe care l-am tratat, dar mai am episoade de arsuri gastrice si disfagie. As dori sa stiu daca problema mea legata de disconfortul din gat necesita un control medical de urgenta sau nu.
2 comentarii
1. Lași fumatul
2. Nu mai consumi cu Oțet, lamai, usturoi.. Alte alimente care pot sa producă inflamație și aciditate gastrica
3 doar asa trece gatul complet fără medici
În rest greșelile în alimentație și conduita duc obligatoriu la inflamații, dureri.. Și logic consukt medici, rețete, tratamente
2. Nu mai consumi cu Oțet, lamai, usturoi.. Alte alimente care pot sa producă inflamație și aciditate gastrica
3 doar asa trece gatul complet fără medici
În rest greșelile în alimentație și conduita duc obligatoriu la inflamații, dureri.. Și logic consukt medici, rețete, tratamente
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Despre reflux gastroesofagian
- 3raguseala, durere in gat, febra
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 6Streptococ beta-hemolitic de grup C
- 4cam de o luna de zile simt o jena in gat, durere, gadilatura
- 2Durere in gat - leacuri + medicamente
- 3Probleme gat, flegma.
- 6infectie corzi vocale?
- 7Probleme gat si mucoasa orala
- 1durere de gat
- 1Simptome BRGE sau alte afectiuni?
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 3Durere amigdala dreapta+ureche
- 1Durere foarte tare in gat la inghitire
- 0Reflux esofagian. Aciditate foarte mare
- 9Dureri/usturimi frecvente în gat
- 4Probleme de sanatate, aer în exces în stomac și eliminare de gaze
- 2De ce am mereu arsuri la stomac și esofag și îmi vine câteodată mâncarea înapoi?
Mai multe informații despre: Disfagia Refluxul gastroesofagian Durerile in gat durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: