Disconfort in zona pupilei si sub pleoapa
Buna seara. De o jumatate de an am o problema cu ochiul stang. Simt un disconfort in zona pupilei sau sub pleoapa, intre pupila si partea dinspre nas a ochiului. Deasemenea, pleoapa stanga e cazuta foarte putin fata de cea dreapta. Daca deschid ochiul stang larg, incat sa fie egal cu cel drept, parca ma tine ceva in partea de sus (intre pupila si partea dinspre nas a ochiului). Cand stau pe pat, intins pe partea dreapta si inchid ochii, simt si mai puternic acea jena la stangul, de parca ochiul nu ar fi mai avea putere sa se sustina. Am facut un control la optica medicala, am +0, 25 la dreptul doar. De o luna port ochelari de protectie pentru calculator(+0, 25 al dreptul), intrucat am nevoie sa stau aprox 8 ore pe zi in fata monitorului. De fapt, cam asa au aparut problemele cu ochiul stang, stand prea mult la calculator, ochii mi se inroseau adesea. De cand ii port senzatia s-a atenuat putin, dar tot o simt. As vrea sa stiu cam ce ar putea fi. Sa fie muschiul ochiului? Si de ce este pleoapa mai cazuta?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața