Disfagie, probleme digestive

10-08-2018
alexzu33
Nu este medic/terapeut
alexzu33
Buna ziua,

Tot chinul a inceput cam de prin luna Martie, eu locuind in Uk , a inceput precum un nod de gat, apoi a urcat un mucus care mi se aduna in gat, zi cu zi, incepusem sa nu mai inghit alimente solide, in Iunie am fost in Romania, la clinica Arcadia din Iasi, am fost la tot felul de doctori si (ORL, Interne, Gastro ), la ORL mi s-a gasit o deviatie de sept si o rinitia ( mi se scurge un lichid in spatele gatului, Gastro un reflux, cica, dar nu era convinsa pe diagnostic ne avand nici o analiza sau investigatie de care sa se lege. In Iulie am revenit in UK, am stat ce am stat, 2-3 saptamani, am inceput sa fiu foarte costipat ( chiar de la iaurturi, supe ), acum o saptamana am avut o criza.. eram prea incarcat si organismul meu nu a mai rezistat, m-au tinut in spital 2 zile pe vitamine, minerale, saruri... pentru ca eram foarte dehidratat, eu ne putand sa beau nici apa in perioada aia, in spital am observat ca orice lucru il mancam, orice incercam sa beau, inghiteam apoi imi venea inapoi.. un gaz, o ragaiala, asta mereu. M-au lasat acasa, mi-au dat vitamine, spray nazal pentru rinita si o pastila pentru reglarea acidului din stomac. Dimineata cand iau pastila simptomenele parca dispar cateva ore, pot inghtii apa, ceai, iaurt... ce mananc eu..., dupa cateva ore cand incerc sa mananc sau sa beau ceva, stomacul, intestinele mele se umfla instant de aer, stomacul ma apa, il simt rigid si simt ca ceva se misca acolo.


Acum 3 mi-au facut un test cu X-ray si bariu, mi-au pus substanta de contrast in diferite forme. apa, iaur, iaurt mai cremos si mi-au dat sa inghit, totul normal. Alimentele trec, apa trece, tin sa mentionez ca mi s-a facut si endoscopie acum 3 saptamani si totul a iesit normal.

Problema mea principala este ca nu pot sa inghit absolut nimic solid iar cele lichide si iaurturile cateodata cand apare problema gastrica simt ca nu pot sa duc nici atat.


Vreau un sfat, ce ar putea fi ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: