Disfunctie Erectila Ciudata | Forumul Medical ROmedic

Disfunctie Erectila Ciudata

28-01-2010
SorinSorin
Nu este medic/terapeut
SorinSorin
Am suferit o trauma a penisului acum cateva luni in timp ce aveam sex cu prietena mea. Am auzit ca o pocnitura in momentul in care sa produs aceasta trauma dar nu am simtit durere si nu s-a invinetit. De atunci, erectile sunt mult mai slabe. Fara stimulare fizica, aceste erectii dispar in cateva secunde. Inaintea accidentului puteam obtine o erectie doar gandinduma la sex. Acum, chair daca ma uit la pornografie nu pot obtine o erectie fara stimulare. Alte simptome mai sunt: lipsa de erectii matinale, senzatie redusa si muschiul PC nu este la fel de puternic. Am fost la cativa urologisti dar ei spun ca nu prea au auzit de o asemenea problema. Am gasit altii cu simtome similare pe internet dar nu am gasit nici un raspuns definitiv. Presupun ca ligamentul este cel care a pocnit si de aici provin problemele. Credeti ca au fost nervii afectati ? Scurgere venoasa?
4 comentarii
0
28-01-2010, ora 03:04
SorinSorin
Nu este medic/terapeut
SorinSorin
Scuzati dar am uitat sa mentionez ca dupa acest accident nefericit am simtit o scadere dramatica a apetitului sexual
0
02-02-2010, ora 20:44
BigProblem
Nu este medic/terapeut
BigProblem
Salut. O problema asemanatoare am si eu de cateva zile. Problema mare la mine este ca simt o durere la baza penisului (in apropiere de pelvis) si simt ca este tras in jos (ca si cum ar fi ligamentul suspensor rupt). Am citit n cazuri identice pe net si se pare ca nu se poate face nimic, decat sa asteptam si sa speram ca o sa treaca de la sine. Tu ai avut dureri la inceput?
0
14-07-2011, ora 19:28
nick8279
Nu este medic/terapeut
nick8279
Salut, acum citeva zile am avut un act sexual si in timpul partenera a lunecat si am auzit o pocnitura mare a penisului. Nu am simtit dureri mari peste citeva secunde nu ma durea deloc. Acum peste vreo 3 zile simt parca ceva incomod si parca ceva nu este cum a fost inainte, spunetimi va rog este ceva strasnic sau nu, ce trebuie sa fa va rog frumos!!!!
0
20-04-2022, ora 13:12
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Este evident ca a avut loc o subluxatie de penis ; se mai intimpla atunci cind cuplu este proaspat format, cind temperamentele sunt focoase si partenerii mult doriti unul de altul...
O consluzie care trebuie sa o facem dupa a cest incident, este ca chiar daca va cunoasteti partenera , trebuie de controlat periodic miscarile corpului, deoarece in agonia placerii femeile tind sa ocupe o pozitie in care penisul le stimuleaza punctul G mai bine, sau pozitia in care clitorul si labiile sunt mai strins lipie de bazinul dv-stra. Astfel de pozitii nu intotdeauna coincidi cu forma si curbura penisului - iar ca rezultat poate avea loc luxatia de penis, sau chiar si ruptura acestuia...
SCADEREA LIBIDOULUI LA DV-STRA A FOST MAI DEGRABA PSIHOGENA, CA REZULTAT A FRICII DE A NU SUFERI DIN NOU ACELASI INCIDENT ; Lipsa erectiilor poate fi legata cu deficitul de vascularizare care s-a instalat dupa trauma.
Recomandarea mea este de a merge la un urolog, faceti o ecografia a vaselor peniene cu DOPLER, ecografia testicole..
Dupa care puteti primi un tratament adecvat !
Succese si multa sanatate va dorim !
Cu respect Dr. ADRIAN SADOVNIC
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: