disfunctii sexuale erectile...de ce?
nu mai pot sa mai am erectii puternice indiferent de cat de intens ar fii preludiul. mi se intampla de circa 2-3 luni. tot de atunci nu mai am nici erectie dimineata cand ma trezesc. simt sangele cum circula spre penis cand fac exercitiile kegel, incerc sa "produc" mai mult dar nu reusesc sa fac penisul sa intre in erectie totala.beau ceiuri de ginseng, mananc catina, dar nu inteleg ce se intampla? orice raspuns e bine-venit
1 comentarii
Nu este cazul sa folosesti vreo forma de Ginseng, dintr-un motiv banal ca tanar fiind ai o gramada de androgeni pe care-i risipesti obosindu-ti prostata. Daca servesti adaptogene nu faci decat sa produci si mai multi androgeni, accentuind abuzul.
Pe linku asta ai niste informatii utile (mesajele mele).
http://forum.romedic.ro/prod/neuroleptice_+_antidepresive_+_insomnii_055810.html
Totusi ar trebui sa pui accent pe vitamina E (gama) + susan, zinc, seleniu, omega 3 (in special vegetal) si identificarea surselor de arginina, eventual si probiotice.
Ca sa tii testosteronu sus pentru potenta, trebuie sa economisesti insulina. Deci cauta pe net despre dieta low-carb.
Pe linku asta ai niste informatii utile (mesajele mele).
http://forum.romedic.ro/prod/neuroleptice_+_antidepresive_+_insomnii_055810.html
Totusi ar trebui sa pui accent pe vitamina E (gama) + susan, zinc, seleniu, omega 3 (in special vegetal) si identificarea surselor de arginina, eventual si probiotice.
Ca sa tii testosteronu sus pentru potenta, trebuie sa economisesti insulina. Deci cauta pe net despre dieta low-carb.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act