Dismenoree

11-10-2011
Marinav
Nu este medic/terapeut
Marinav
Buna ziua, sufar de dismenoree de mai multi ani, am luat acum cativa ani tratament cu vidan si duphaston pentru ca aveam cicluri neregulate, si dupa ce am luat tabletele astea a inceput sa ma doara burta tare.inainte facem sport...acum nu mai fac de multi ani, posibil sa fie si aceasta o problema?medicul ginecolog mi-a spus ca ovarele, uterul sunt perfecte, nu am nici o problema.nu am avut contacte sexuale pan acum.Si inca o intrebare, este indicat sau contraindicat sportul in timpul menstruatiei?In speranta ca voi primi un raspuns, va multmesc!
4 comentarii
0
11-10-2011, ora 17:40
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Un tratament homeopatic, singur sau, preferabil, susţinut de acupunctură, ar fi soluţia de primă alegere. Alte tratamente nu au decât rezultate pe moment, după cum aţi văzut.

2. Puteţi practica sport în timpul menstruaţiei. Sportivele de performanţă evită competiţii în această perioadă fiindcă le scad performanţele, nu că ar dăuna cu ceva sănătăţii.
0
12-10-2011, ora 13:48
Marinav
Nu este medic/terapeut
Marinav
Multumesc mult pentru sfaturi.numai bine!
0
13-10-2011, ora 23:24
Erica25
Nu este medic/terapeut
Erica25
Bea 2 cani de ceai din coada soricelului. Ai sa simti schimbarea in organism dupa 3 luni. Mai este numita si planta femeii. Poti face si bai de sezut. Cauta pe net info despre aceasta planta si ai sa te convingi de beneficiile ei Eu locuiesc intr-o zona montana si mi-o culeg singura. Nu are un gust placut ce-i drept, dar cu putina miere de albine si un strop de lamaie merge. Si pana la urma te vei obisnui. Se gaseste si la Plafar.
0
11-06-2012, ora 10:47
Marinav
Nu este medic/terapeut
Marinav
Mersi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dureri menstruale puternice - cauze, tratament, remedii, sfaturi utile
  •