dismenoree grava
din adolescenta sufar de dureri foarte mari ce insotesc menstruatia.doctorii la care am fost atunci au spus ca v-a trece dupa ce o sa am copii.iata ca am doi si nici ca-mi trece, ba mai mult de doua zile stau in pat cu dureri groaznice de burta si de oase ale picioarelor, de bazin.menstruatia este mereu foarte precisa si foarte abundenta, nu am pofta de mancare si chiar slabesc 1 kg -2 in aceasta perioada.ca sa nu mai spun ca nu pot trai fara antidolorifice si iau 5-6 pe zi.a venit timpul sa ma ocup de aceasta problema la modul serios dar de unde sa incep.cu o ecografie poate. daca cineva e mai informat ca mine poate ma ajuta.multumesc anticipat
1 comentarii
Nu ai sansa in medicina alopata sa vindeci asa ceva decat riscand alte probleme.
Ar trebui de fapt sa-ti dai seama singura dupa atat timp... poti sa uiti analizele alopatiei !
Problema ta este mai complicata si nu poate fi rezolvata decat de un medic homeopat cu experienta.
Trebuie sa schimbi medicina deci.
Consulta un medic homeopat cu experienta. Daca nu gasesti pe nimeni sau nu ai posibilitatea sa ajungi la un homeopat sau acela la care te-ai dus nu a fost in stare sa te vindece scrie-mi mie si incerc sa te ajut eu.
Ar trebui de fapt sa-ti dai seama singura dupa atat timp... poti sa uiti analizele alopatiei !
Problema ta este mai complicata si nu poate fi rezolvata decat de un medic homeopat cu experienta.
Trebuie sa schimbi medicina deci.
Consulta un medic homeopat cu experienta. Daca nu gasesti pe nimeni sau nu ai posibilitatea sa ajungi la un homeopat sau acela la care te-ai dus nu a fost in stare sa te vindece scrie-mi mie si incerc sa te ajut eu.
Alte subiecte recente din această secțiune: